Online Chat
Весняна акційна пропозиція для зареєстрованих клієнтів
Детальніше

Завантажте додаток

Встановлюйте додаток та купуйте онлайн за кордоном ще зручніше!

Виберіть спосіб реєстрації

Ви можете зареєструватись у веб-версії або у додатку

Веб-версія
Meest Shopping Ukraine 2024-04-16T21:42:09+00:00

10 хв

6414

4.4

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 3

10 хв

6414

4.4

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю

Запрошення в недавно придбану квартиру - хвилюючий момент як для тих, хто запрошує, так і для запрошених гостей. Однак подарунок на новосілля нерідко доставляє покупцям проблеми. Їм цікаво, скільки витратити, що саме купити і що врахувати при виборі такого подарунка. Пам'ятайте, що в разі сумнівів ви завжди можете запитати людей, які запрошують вас на вечірку, що вони хотіли б отримати. Ви також можете зробити ставку на універсальні ідеї, які добре працюють практично в кожному випадку. Так, що подарувати на новосілля в будинок або квартиру? Ось 7 наших пропозицій!

Який подарунок на новосілля друзям і родичам вибрати?

Купівля власної квартири - величезний крок вперед. Зазвичай люди беруть велику позику в банку і оновлюють свої чотири кути, щоб нарешті переїхати в нове, але порожнє місце. Однозначно відповісти на питання, що можна подарувати на новосілля в новий дім, неможливо, адже кожному знадобиться щось своє - тому завжди варто запитати поради у людини, яка вас запросила. Також можна зробити ставку на кілька універсальних подарунків, які не пропадуть даром. Так що, якщо ви не знаєте, що дарують на новосілля, ми сподіваємося, що ця стаття допоможе вам вибрати кращий варіант для нового будинку або квартири. Також ми підкажемо, що купити на новосілля для сімейної пари і, який подарунок на новосілля для хлопця буде універсальним.

Пам'ятайте, що кумедний подарунок на новосілля - це не завжди те, чого чекають. Якщо це ваші друзі, яких ви добре знаєте, у вас може виникнути спокуса зробити щось оригінальне, нестандартне, але якщо ви не дуже добре знаєте тих, до кого йдете в гості, виберіть класику.

Нижче представлені 7 ідей подарунків на новосілля, які підійдуть практично в будь-якій ситуації. А також ідеї, де їх можна купити:

  1. Постільна білизна, набір рушників, плед. Текстиль - дійсно універсальний подарунок. Якщо це сімейна пара, то ідеальним варіантом буде комплект двоспальної білизни. Якщо йдете до холостяка і не знаєте, що подарувати на новосілля, то віддайте перевагу набору красивих рушників. Вони точно йому знадобляться. Багато якісного текстилю ви знайдете в каталозі Zara Home.

  2. Кімнатні рослини. Це ще один універсальний подарунок (якщо в новій оселі немає тварин, які могли б їсти рослини). Подарунок на новосілля в будинок у вигляді рослин значно пожвавить і зігріє інтер'єр оселі, а також додасть йому сімейну атмосферу. Купуйте квіти, які відносно легко зберегти в живих (дуже популярні орхідеї, за якими, на жаль, досить складно доглядати), і виберіть для них гарні горщики. Ви можете запитати у друзів, в якому стилі вони оформляють інтер'єр, щоб вазон підходив до квартири.

  3. Набір келихів або склянок. Це можуть бути фужери, чарки для горілки або просто універсальні склянки. Кращий подарунок на новосілля - практичний подарунок. Зазвичай у людей, що знімають квартиру, є посуд, а після переїзду виявляється, що багато чого не вистачає. Гідні келихи або фужери обов'язково сподобаються кожному. Ставте на набори, а не на окремі предмети (наприклад, набори на 6 або 12 персон). Якщо цей подарунок буде служити довгі роки, виберіть замість келихів з кумедними малюнками витончений посуд. Це також прекрасний подарунок на новосілля молодій сім'ї.

  4. Кавовий апарат. Шукаєте універсальний подарунок на новосілля для любителя кави? Кавоварка! Якщо ваш друг або сім'я любить каву, вам підійде нова пристойна кавоварка. Це прекрасний подарунок до нового будинку. Кавові апарати надійні навіть тоді, коли у даної людини вже є класична кавоварка або турка. Кава з них на смак зовсім інша і варто, щоб кавоварка з'явилася в кожному будинку, де ви п'єте цей напій. Якісну побутову техніку шукайте на сайті Media Markt.

  5. Набір чашок. Подарунки на новосілля для пари можуть бути складними, тому варто замість окремих подарунків подарувати перевірені чашки або кухлі. Посуд має бути з одного набору - це можуть бути відповідні чашки або навіть посуд «для пар» з написами (наприклад, «ідеальна дружина» або «люблячий чоловік»). Якщо мова йде про посудні вироби, то рекомендуємо відвідати інтернет-магазин Tchibo.

  6. Дошка / столярні вироби. Що подарувати на новосілля родичам, у яких вже є квіти, чашки або які не вживають алкоголь? Цікавим рішенням стане гідна дошка або столярка. Це кухонне приладдя, яке стане в нагоді в кожному домі. Оригінальний подарунок на новосілля з цієї категорії - обробні дошки, спеціальна сервірувальна дошка для піци, бамбукова дошка для сиру або дошки з висувними контейнерами.

  7. Набір бармена. Що купують на новосілля любителям модних напоїв? Відмінною ідеєю буде набір аксесуарів для бару. Ці типи наборів зазвичай включають шейкер і стакан для струшування, ситечко, мадлер, барменські ложки, двосторонню мірну чашку бармена і розливний пристрій для пляшок. Ви також можете купити алкоголь, який є одним з улюблених напоїв ваших друзів.

Ви замовляєте – Meest Shopping доставляє!

Сподобався матеріал?

4.4 з 5 на основі 300 оцінок

Відправити

Ви ще не зареєструвалися в Meest Shopping?

Зареєструватися

Поширити

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Детальна інструкція
1

Зареєструйся у Meest Shopping

Перш за все, необхідно зареєструватися у персональному кабінеті на сайті meest.shopping, або у мобільному застосунку myMeest Shopping. Зареєструвавшись, ти отримаєш особистий ID-номер, який потрібен для доставки покупок в Україну.

Зареєструватись
2

Створи адресу отримувача

У персональному кабінеті на сайті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping, обери «Адреси отримувача» та заповни усі дані. Після створення, на твій e-mail прийде лист підтвердження. Зверни увагу, що підтвердити адресу отримувача потрібно з того ж пристрою, з якого її створювали.

Cтворити адресу
3

Зареєструйся на сайті магазину

Для зручності зареєструйся на сайті магазину, використовуючи адресу складу, як адресу доставки. Усі адреси знайдеш тут.

Заповни особисті дані: ПІБ, е-mail та додай ID-номер, біля імені, чи у будь-якому іншому рядку, де дозволено вводити цифри. Номер телефону зазнач складу. Зверни увагу, що деякі магазини не дозволяють використовувати один номер кілька разів, в такому разі, вкажи власний - на доставку це не вплине.

Обрати магазин
4

Придбай товар в інтернет-магазині

Тепер необхідно придбати та оплатити доставку до нашого складу. На етапі оформлення замовлення біля свого імені додай особистий ID-номер, який отримав при реєстрації, але, якщо система не пропускає, додай ID-номер у будь-якому іншому рядку.

В адресі доставки вкажи адресу нашого складу у тій країні. У рядку з номером телефону не забудь додати номер складу. Уся інформація щодо складів.

Обрати магазин
5

Зареєструй покупку 

Після покупки, служба доставки надішле на e-mail лист з трек-номером. Отримавши його, зареєструй замовлення у персональному кабінеті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping.

Зверни увагу, що замовляючи з Іспанії чи Португалії потрібно реєструвати номер замовлення, який прийде на e-mail від інтернет-магазину.

Перейти в кабінет
6

Оплати доставку 

Як тільки посилка прибуде на склад, працівники опрацюють заявку та виставлять рахунок. Ти отримаєш сповіщення у мобільному застосунку myMeest Shopping або на e-mail. На цьому етапі тобі потрібно оплатити доставку в Україну.

Перейти в кабінет
7

Відправ посилку в Україну

Якщо робиш це на сайті у персональному кабінеті, то ліворуч на панелі управління знайди «Замовлення» та перейди у розділ «Товари з магазинів». У ньому обери раніше створеного отримувача і натисни кнопку «Відправити».

Якщо відкрив мобільний застосунок myMeest Shopping - перейди у розділ «Замовлення», натисни на номер товару та обери «Відправити».

Перейти в кабінет
8

Отримай замовлення

Як тільки посилка прибуде на вказану тобою адресу, на твій e-mail прийде лист. Також інформація про прибуття буде відображена у персональному кабінеті. Хутчіш забирай покупки та насолоджуйся обновками!

Перейти в кабінет
Читайте також
7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 4

Новини компанії

16 / 4 / 2024

Інтернет-магазини Канади: де знижки та що мож...

SALE на електроніку, автотовари, все для дому, одяг та багато іншого!

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 5

Новини компанії

11 / 4 / 2024

Результати розіграшу від Meest Shopping!

Обрано нових переможців!

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 6

Спеціальні пропозиції

10 / 4 / 2024

Отримай доставку подарунків від Binance & Meest Shopping!

Бери участь у розіграші крипти, ґаджетів і промокоду від Meest Shopping & Binance!...

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 7

Новини компанії

9 / 4 / 2024

Шопінгуй онлайн в Канаді – Meest Shopping дос...

Нова країна для онлайн-шопінгу! Відтепер Meest Shopping доставляє з Канади!...

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 8

Новини компанії

5 / 4 / 2024

Товари для дітей зі знижками до -50%!

Одяг, взуття, все для дитячої кімнати та багато іншого!

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 9

Новини компанії

5 / 4 / 2024

Результати розіграшу від Meest Shopping!

Хто виграв MacBook Air, AirPods Max та Apple Watch?

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 10

Новини компанії

4 / 4 / 2024

Стильний look від Каті Бльостки та добірка сп...

Аутфіт від блогерки та добірка трендових моделей спідниць на весну....

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 11

Новини компанії

1 / 4 / 2024

Туфлі в стилі Мері Джейн: що це, з чим носити...

Світ моди ніколи не залишається статичним, але є певні елементи, які завжди будуть у центрі уваги. Одними з таких є моде...

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 12

Новини компанії

29 / 3 / 2024

З чим носити короткий светр: створюємо стильн...

У сучасному світі моди короткий светр став не просто елементом гардероба, а важливою деталлю, що додає стилю, вишуканост...

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 13

Новини компанії

29 / 3 / 2024

Kitten Heels — справжній тренд 2024 року

У світі fashion завжди з’являються нові тренди, що підкорюють серця покупців, стильних блогерів та модних інфлюенс...

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 14

Новини компанії

29 / 3 / 2024

Польські автозапчастини: зручне та надійне до...

Купили пошкоджений автомобіль або побили авто в ДТП і не знаєте, де недорого купити запчастини для ремонту? У каталозі с...

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 15

Новини компанії

28 / 3 / 2024

Великодні знижки в інтернет-магазинах США три...

Святкові сейли до -75% на електроніку, косметику, товари для дому тощо!...

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 16

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Вибір вечірньої сукні: втілення стилю та елег...

Вечірня сукня — це не просто одяг, а важливий елемент вишуканого гардероба, який визначає ваш стиль та виражає ваш...

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 17

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Найкращі ідеї для стильних образів із сірими ...

Сірі штани — це класика, яка завжди актуальна в гардеробі як чоловіків, так і жінок. Їх можна використовувати як с...

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 18

Спеціальні пропозиції

27 / 3 / 2024

Meest Shopping & Binance: ловіть бонуси з наг...

Binance дарує криптовалюту! Отримуй до 25$! Вигідно з Meest Shopping.

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 19

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Все про дитячий брендовий одяг: чому варто ку...

Велике різноманіття речей для дітей змушує батьків розгубитися. Хочеться, щоб малюк одягав якісні, довговічні та красиві...

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 20

Новини компанії

26 / 3 / 2024

Весняний розпродаж у ASOS Англія!

Знижки до -65% на різні категорії товарів!

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 21

Новини компанії

25 / 3 / 2024

Модні жіночі светри з замком: погляд у світ т...

У світі моди постійно з’являються нові тренди, які змінюють уявлення про стиль і гардероб. Одним із найцікавіших і...

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 22

Новини компанії

25 / 3 / 2024

Шукайте ідеальний образ: вибір білих штанів д...

Білі жіночі штани — це не лише елемент гардероба, а базова деталь, яка може зробити ваш образ стильним і неповторн...

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 23

Новини компанії

22 / 3 / 2024

Трикотажні штани в рубчик: нова тенденція в м...

Трикотажні штани в рубчик — це не лише зручний елемент гардероба, але й витончена деталь, яка може додати стилю та...

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 24

Новини компанії

22 / 3 / 2024

Блузки з об’ємними рукавами: відтінки трендів...

Жіночність та елегантність завжди були в основі моди, втім, щоразу вони виявляються в новому світлі, відображаючи динамі...

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 25

Новини компанії

21 / 3 / 2024

Знижки в інтернет-магазинах Іспанії!

Розповідаємо, де шукати найбільші сейли!

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 26

Новини компанії

21 / 3 / 2024

Зміна адреси складу Meest Shopping у Польщі!

Важлива інформація! 

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 27

Новини компанії

20 / 3 / 2024

Як вибрати скейтборд: основні аспекти комфорт...

Скейтбординг — це більше, ніж просто спосіб пересування. Це стиль життя, спорт і мистецтво одночасно. Однак, перш ...

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 28

Новини компанії

20 / 3 / 2024

Принт у горошок у моді: чому варто купувати о...

Горошковий принт, відомий також як polka dot, завжди залишався одним із класичних елементів моди. Цей малюнок із рівномі...

7 ідей, що подарувати на новосілля в оселю | myMeest - 29

Новини компанії

19 / 3 / 2024

Піклуємось про красу та здоров’я шкіри з Mees...

Базові правила догляду за шкірою

Отримуй новини першим

Дізнавайся про знижки, розпродажі, акції, тренди та новини закордонного онлайн-шопінгу.

Дякуємо за оцінку!

Мово рідна, слово рідне,

Хто вас забуває, той у грудях не серденько, а лиш камінь має.