Online Chat
Весняна акційна пропозиція для зареєстрованих клієнтів
Детальніше

Завантажте додаток

Встановлюйте додаток та купуйте онлайн за кордоном ще зручніше!

Виберіть спосіб реєстрації

Ви можете зареєструватись у веб-версії або у додатку

Веб-версія
Meest Shopping Ukraine 2024-04-20T10:04:33+00:00

14 хв

5275

4.7

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Як правильно вибрати шкіряну куртку?

14 хв

5275

4.7

Як правильно вибрати шкіряну куртку?

Є предмети одягу, які мають бути у гардеробі кожної жінки, адже вони є ідеальною базою для стилізації. Одними із них є, звичайно ж, шкіряні куртки, які можна носити по-різному і підійдуть для будь-якого сезону. Які моделі шкіряних курток наймодніші? Як вибрати шкіряну куртку? Про це розповідає у статті нижче.

Оверсайз панує вже багато сезонів

Хто сказав, що модне не може бути зручним одночасно? Вже кілька років ми орієнтуємося насамперед на зручний одяг, тому обираємо потенційно речі трохи більшого розміру. Шкіряні куртки оверсайз — чудовий додаток до повсякденного стилю, а оскільки вони великі, ми можемо одягнути їх навіть на толстовку. Класичне вбрання у вигляді джинсів, білої футболки та чорної шкіряної куртки завжди буде у тренді, а над вибором кольорів не доведеться довго думати. Більше того, багато ікон моди люблять поєднання куртки оверсайз, повітряні сукні та масивні туфлі — вбрання ніжне, але при цьому стильне. Тобто на питання, як вибрати косуху, однозначна відповідь – беріть на розмір більше.

Короткі куртки

Шкіряні куртки, які закінчуються на талії, ідеально підходять до штанів з високою талією. До того ж такий крій жакетів сильно підкреслює талію і створює враження, що у нас фігура «пісочний годинник». Короткі жакети також добре поєднувати з сукнями - такий жакет і маленька чорна сукня - чудове вбрання для вечора.

Насправді шкіряну куртку можна носити з усім, особливо якщо вона приглушеного кольору. Це не тільки доповнення до повсякденних стилізацій, і тим більше, вона не завжди має виглядати фатальною, адже вона працюватиме практично в будь-якому варіанті, навіть діловому. Чим класичніший крій, тим простіше його поєднувати з іншими речами, але це не означає, що не варто купувати щось екстравагантне. Червоні шкіряні куртки надзвичайно привертають увагу та підкреслюють образ.

Як вибрати жіночу шкіряну куртку: основні аспекти вибору

  1. Жіноча шкіряна куртка має бути виготовлена ​​із якісних матеріалів, адже вона потрібна нам надовго, а не на один сезон. На додаток, що краще якість виготовлення, то краще на нас сидить шкіра. На шкіряних куртках економити не варто, тому що, як і жіноча сорочка, жакет обов'язковий в гардеробі.
  2. При покупці всього, що виготовлено зі шкіри, слід уважно дивитися на склад товару та читати відгуки інших покупців, адже це вбереже нас насамперед від розчарування.
  3. Класична шкіряна куртка, як правило, підійде восени чи навесні, а також подарує нам приємне тепло прохолодними літніми вечорами. Як правильно вибрати шкіряну куртку на зиму? Варто замовити щось утеплене. У каталогах брендів такі моделі також можна знайти. Справжній фурор викликали куртки на овечій шкурі або на хутрі – вони цікаво виглядають, коли колір куртки відрізняється від відтінку матеріалу, що її утеплює.

Куртка з натуральної чи штучної шкіри?

Натуральна шкіра має низку переваг перед еко-шкірою.

  • По-перше, куртка з натуральної шкіри, безумовно, буде довговічнішою, ніж екологічна, що трохи компенсує її головний недолік – високу ціну.
  • Крім того, в ній ви почуватиметеся комфортніше, адже натуральна шкіра «дихає», тобто. пропускає повітря.

Екошкіра, тобто. штучна шкіра, не тільки дешевша, а й простіша у догляді, зате швидше втрачає свій початковий вигляд і, на жаль, у ній легше впріти.

Як вибрати шкіряну куртку за розміром?

Це залежить від того, як ви бажаєте її носити. З одного боку, шкіряна куртка має бути досить приталеною, з іншого – достатньо вільною, щоб під неї можна було вдягнути товстий светр (бо це виглядає дуже цікаво!). Щодо довжини, то найбільш універсальним буде класичний варіант, що закінчується на лінії стегон. Коротші або довгі моделі теж можуть бути цікавими, але їх уже не одягнеш «до всього», а найбільша перевага шкіряної куртки – її універсальність.

Який колір шкіряної куртки вибрати?

Чорна шкіряна куртка трохи схожа на маленьку чорну сукню - вона просто повинна бути у вас! Модель настільки універсальна, що підходить практично до будь-якого стилю та надає йому характеру. Іноді куртка прийде на допомогу, коли ви не знаєте, чим доповнити своє вбрання – і це майже незалежно від температури на вулиці, адже куртка поєднуватиметься як з більш товстим теплим светром, так і з легкою спідницею або сукнею. Класичні моделі та оверсайз курки шукайте у каталогах ZARA, H&M, MANGO OUTLET, ASOS, Bershka, Stradivarius, George, Pull and bear, GAP.

Але перед тим як вибрати шкіряну куртку, вивчіть свій гардероб. Якщо, наприклад, у вас є чорний жакет, то урізноманітнити образи вдасться за допомогою бежевої куртки або, наприклад, у популярному кольорі верблюжої вовни.

Сподобався матеріал?

4.7 з 5 на основі 300 оцінок

Відправити

Ви ще не зареєструвалися в Meest Shopping?

Зареєструватися

Поширити

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Детальна інструкція
1

Зареєструйся у Meest Shopping

Перш за все, необхідно зареєструватися у персональному кабінеті на сайті meest.shopping, або у мобільному застосунку myMeest Shopping. Зареєструвавшись, ти отримаєш особистий ID-номер, який потрібен для доставки покупок в Україну.

Зареєструватись
2

Створи адресу отримувача

У персональному кабінеті на сайті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping, обери «Адреси отримувача» та заповни усі дані. Після створення, на твій e-mail прийде лист підтвердження. Зверни увагу, що підтвердити адресу отримувача потрібно з того ж пристрою, з якого її створювали.

Cтворити адресу
3

Зареєструйся на сайті магазину

Для зручності зареєструйся на сайті магазину, використовуючи адресу складу, як адресу доставки. Усі адреси знайдеш тут.

Заповни особисті дані: ПІБ, е-mail та додай ID-номер, біля імені, чи у будь-якому іншому рядку, де дозволено вводити цифри. Номер телефону зазнач складу. Зверни увагу, що деякі магазини не дозволяють використовувати один номер кілька разів, в такому разі, вкажи власний - на доставку це не вплине.

Обрати магазин
4

Придбай товар в інтернет-магазині

Тепер необхідно придбати та оплатити доставку до нашого складу. На етапі оформлення замовлення біля свого імені додай особистий ID-номер, який отримав при реєстрації, але, якщо система не пропускає, додай ID-номер у будь-якому іншому рядку.

В адресі доставки вкажи адресу нашого складу у тій країні. У рядку з номером телефону не забудь додати номер складу. Уся інформація щодо складів.

Обрати магазин
5

Зареєструй покупку 

Після покупки, служба доставки надішле на e-mail лист з трек-номером. Отримавши його, зареєструй замовлення у персональному кабінеті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping.

Зверни увагу, що замовляючи з Іспанії чи Португалії потрібно реєструвати номер замовлення, який прийде на e-mail від інтернет-магазину.

Перейти в кабінет
6

Оплати доставку 

Як тільки посилка прибуде на склад, працівники опрацюють заявку та виставлять рахунок. Ти отримаєш сповіщення у мобільному застосунку myMeest Shopping або на e-mail. На цьому етапі тобі потрібно оплатити доставку в Україну.

Перейти в кабінет
7

Відправ посилку в Україну

Якщо робиш це на сайті у персональному кабінеті, то ліворуч на панелі управління знайди «Замовлення» та перейди у розділ «Товари з магазинів». У ньому обери раніше створеного отримувача і натисни кнопку «Відправити».

Якщо відкрив мобільний застосунок myMeest Shopping - перейди у розділ «Замовлення», натисни на номер товару та обери «Відправити».

Перейти в кабінет
8

Отримай замовлення

Як тільки посилка прибуде на вказану тобою адресу, на твій e-mail прийде лист. Також інформація про прибуття буде відображена у персональному кабінеті. Хутчіш забирай покупки та насолоджуйся обновками!

Перейти в кабінет
Читайте також
Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 3

Новини компанії

19 / 4 / 2024

Заробляй більше з Meest ПОШТА!

Відправляй з 4500+ відділень по Україні, а про вигоду ми подбаємо!

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 4

Новини компанії

18 / 4 / 2024

Знижки до Дня матері в інтернет-магазинах Євр...

SALE понад 80% на аксесуари, одяг, взуття та багато іншого!

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 5

Новини компанії

16 / 4 / 2024

Інтернет-магазини Канади: де знижки та що мож...

SALE на електроніку, автотовари, все для дому, одяг та багато іншого!

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 6

Новини компанії

11 / 4 / 2024

Результати розіграшу від Meest Shopping!

Обрано нових переможців!

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 7

Спеціальні пропозиції

10 / 4 / 2024

Отримай доставку подарунків від Binance & Meest Shopping!

Бери участь у розіграші крипти, ґаджетів і промокоду від Meest Shopping & Binance!...

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 8

Новини компанії

9 / 4 / 2024

Шопінгуй онлайн в Канаді – Meest Shopping дос...

Нова країна для онлайн-шопінгу! Відтепер Meest Shopping доставляє з Канади!...

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 9

Новини компанії

5 / 4 / 2024

Товари для дітей зі знижками до -50%!

Одяг, взуття, все для дитячої кімнати та багато іншого!

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 10

Новини компанії

5 / 4 / 2024

Результати розіграшу від Meest Shopping!

Хто виграв MacBook Air, AirPods Max та Apple Watch?

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 11

Новини компанії

4 / 4 / 2024

Стильний look від Каті Бльостки та добірка сп...

Аутфіт від блогерки та добірка трендових моделей спідниць на весну....

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 12

Новини компанії

1 / 4 / 2024

Туфлі в стилі Мері Джейн: що це, з чим носити...

Світ моди ніколи не залишається статичним, але є певні елементи, які завжди будуть у центрі уваги. Одними з таких є моде...

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 13

Новини компанії

29 / 3 / 2024

З чим носити короткий светр: створюємо стильн...

У сучасному світі моди короткий светр став не просто елементом гардероба, а важливою деталлю, що додає стилю, вишуканост...

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 14

Новини компанії

29 / 3 / 2024

Kitten Heels — справжній тренд 2024 року

У світі fashion завжди з’являються нові тренди, що підкорюють серця покупців, стильних блогерів та модних інфлюенс...

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 15

Новини компанії

29 / 3 / 2024

Польські автозапчастини: зручне та надійне до...

Купили пошкоджений автомобіль або побили авто в ДТП і не знаєте, де недорого купити запчастини для ремонту? У каталозі с...

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 16

Новини компанії

28 / 3 / 2024

Великодні знижки в інтернет-магазинах США три...

Святкові сейли до -75% на електроніку, косметику, товари для дому тощо!...

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 17

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Вибір вечірньої сукні: втілення стилю та елег...

Вечірня сукня — це не просто одяг, а важливий елемент вишуканого гардероба, який визначає ваш стиль та виражає ваш...

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 18

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Найкращі ідеї для стильних образів із сірими ...

Сірі штани — це класика, яка завжди актуальна в гардеробі як чоловіків, так і жінок. Їх можна використовувати як с...

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 19

Спеціальні пропозиції

27 / 3 / 2024

Meest Shopping & Binance: ловіть бонуси з наг...

Binance дарує криптовалюту! Отримуй до 25$! Вигідно з Meest Shopping.

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 20

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Все про дитячий брендовий одяг: чому варто ку...

Велике різноманіття речей для дітей змушує батьків розгубитися. Хочеться, щоб малюк одягав якісні, довговічні та красиві...

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 21

Новини компанії

26 / 3 / 2024

Весняний розпродаж у ASOS Англія!

Знижки до -65% на різні категорії товарів!

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 22

Новини компанії

25 / 3 / 2024

Модні жіночі светри з замком: погляд у світ т...

У світі моди постійно з’являються нові тренди, які змінюють уявлення про стиль і гардероб. Одним із найцікавіших і...

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 23

Новини компанії

25 / 3 / 2024

Шукайте ідеальний образ: вибір білих штанів д...

Білі жіночі штани — це не лише елемент гардероба, а базова деталь, яка може зробити ваш образ стильним і неповторн...

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 24

Новини компанії

22 / 3 / 2024

Трикотажні штани в рубчик: нова тенденція в м...

Трикотажні штани в рубчик — це не лише зручний елемент гардероба, але й витончена деталь, яка може додати стилю та...

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 25

Новини компанії

22 / 3 / 2024

Блузки з об’ємними рукавами: відтінки трендів...

Жіночність та елегантність завжди були в основі моди, втім, щоразу вони виявляються в новому світлі, відображаючи динамі...

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 26

Новини компанії

21 / 3 / 2024

Знижки в інтернет-магазинах Іспанії!

Розповідаємо, де шукати найбільші сейли!

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 27

Новини компанії

21 / 3 / 2024

Зміна адреси складу Meest Shopping у Польщі!

Важлива інформація! 

Як правильно вибрати шкіряну куртку? | Meest Shopping - 28

Новини компанії

20 / 3 / 2024

Як вибрати скейтборд: основні аспекти комфорт...

Скейтбординг — це більше, ніж просто спосіб пересування. Це стиль життя, спорт і мистецтво одночасно. Однак, перш ...

Отримуй новини першим

Дізнавайся про знижки, розпродажі, акції, тренди та новини закордонного онлайн-шопінгу.

Дякуємо за оцінку!

Мово рідна, слово рідне,

Хто вас забуває, той у грудях не серденько, а лиш камінь має.