Online Chat
Весняна акційна пропозиція для зареєстрованих клієнтів
Детальніше

Завантажте додаток

Встановлюйте додаток та купуйте онлайн за кордоном ще зручніше!

Виберіть спосіб реєстрації

Ви можете зареєструватись у веб-версії або у додатку

Веб-версія
Meest Shopping Ukraine 2024-04-18T17:50:06+00:00

15 хв

2966

4.2

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 3

15 хв

2966

4.2

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків

Канікули майже закінчилися, і саме час подумати про те, щоб підготувати своїх дітей до наступаючого навчального року. Підручники, зошити, пенали, шкільні сумки, а також відповідний одяг для шкільних занять - це основа шкільної планування, необхідного дитині. Перевірте гардероб вашої дитини сьогодні і подивіться, що потрібно додати в нього. Якщо ж в навчальному закладі, який відвідує ваша дитина, передбачена форма, то вас точно зацікавить, яка модна шкільна форма 2020. У цій статті ми розповідаємо не тільки про те, де купити шкільну форму, а й як підібрати оптимальний набір речей для дитини, щоб їй було комфортно, а батькам не надто затратно.

Одяг для школи - основи гардероба

Чи існує таке поняття, як шкільна мода? У багатьох школах діти можуть приходити на заняття в будь-якому вбранні, і ніхто не надає цьому особливого значення. Як дитина буде одягнена для школи, зазвичай залежить від батьків.

Звичайно, найкращим вибором для школи є одяг в приглушених тонах, який не відволікає дітей. Заборона на носіння прозорих тканин, погонів і декольте в школах вже нікого не дивує, і діти, навіть старші, швидше за слідують їй. Одяг шкільний також повинен бути естетичним, чистоим, випрасуваним і зручним. Тому батьки повинні стежити за тим, щоб їхні діти не тільки виглядали охайно, а й відчували себе комфортно і зручно. Прикладом набору можуть бути зручні темно-сині спортивні штани або прості темно-сині джинси, біло-червона футболка для дівчаток і сіро-зелена поло для хлопчиків.

Модна шкільна форма - актуально для батьків

В Україні шкільна форма для дівчаток і хлопчиків не так популярна, як в інших країнах. Вона частіше зустрічається в приватних школах, ніж в державних, хоча з кожним наступним навчальним роком і в звичайних школах з'являється все більше шкільної форми.

Традиційно шкільна форма має невимушений і дуже формальний стиль. Одяг, який носять хлопчики, часто складається з темних брюк і світлої сорочки з краваткою і, в більш холодні дні, куртки. Найкрасивіша шкільна форма для дівчаток може складатися зі спідниці, брюк, сукні, фартуха або светра і блузки з краваткою. Шкільна форма не завжди складається з усіх цих елементів одягу, дуже часто це, наприклад, однакові футболки, світшоти, безрукавки для хлопчиків і дівчаток.

Стильна шкільна форма має багато переваг:

  • один і той самий одяг допускає рівний зовнішній вигляд дітей, не існує класифікації для гірше і краще одягнених, тому діти не оцінюються між собою за ступенем багатства їхніх батьків і оригінальності одягу;
  • ідентифікація учня зі школою;
  • дозволяє школярам побудувати почуття спільності;
  • батьки можуть обмежити витрати на одяг;
  • усуває проблему щоденного вибору гардероба;
  • позитивно впливає на рівень безпеки - ви відразу знаєте, коли людина зі школи приходить в школу;
  • діти вчаться пристосовуватися до діючих правил і стандартів. Той факт, що застосовується дрес-код, важливіше в процесі виховання дитини, ніж сама форма.

Часто школи самі пропонують батькам вже готові вироби, що використовуються в якості форми. Іноді шкільні форми вже включені у вартість навчання, але частіше оплачуються додатково.

Якщо ж підбір шкільної форми - це завдання для батьків, то вас точно зацікавить, як її правильно вибрати. Ось кілька порад:

  1. Шкільна форма 2020 року - це набір базових речей, які дитина буде носити кожен день. Для хлопчиків - штани, піджак, светр, іноді краватка. Для дівчаток - спідниця, сарафан, штани на холодну пору року. Ці моделі вже можна доповнювати футболками поло, сорочками, жилетами і, звичайно, зручним взуттям.
  2. Важливо правильно підібрати розмір. Варто купити шкільну форму для хлопчика і дівчинки за розміром або трохи більше. Саме ТРОХИ. Занадто великі піджаки, штани не тільки будуть виглядати не естетично, але і дитині буде в такому одязі незручно.
  3. Підбирайте завжди кілька варіантів на зміну. Дитина, в основному, активна в школі і не уникнути забруднень, плям або навіть розірваних кишень.
  4. Перш, ніж купити шкільну форму, обов'язково радьтеся з дитиною. У шкільному віці, як хлопчики, так і дівчатка вже мають свої переваги в одязі, їм подобаються певні кольори, вони знають, які фасони їм до лиця. Вибирати форму на майбутній навчальний рік може навіть стати вашою загальною сімейною традицією.

Переймаючись питанням, де можна купити шкільну форму, відвідайте європейські інтернет-магазини. Наприклад, на польському мультибрендовому сайті Zalando є ціла категорія - шкільна форма. Тут легко вдасться замовити стильні, ексклюзивні вироби, які сподобаються і вам, і дитині. А оперативну доставку організовує сервіс Meest Shopping.

Ви замовляєте – Meest Shopping доставляє!

Сподобався матеріал?

4.2 з 5 на основі 200 оцінок

Відправити

Ви ще не зареєструвалися в Meest Shopping?

Зареєструватися

Поширити

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Детальна інструкція
1

Зареєструйся у Meest Shopping

Перш за все, необхідно зареєструватися у персональному кабінеті на сайті meest.shopping, або у мобільному застосунку myMeest Shopping. Зареєструвавшись, ти отримаєш особистий ID-номер, який потрібен для доставки покупок в Україну.

Зареєструватись
2

Створи адресу отримувача

У персональному кабінеті на сайті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping, обери «Адреси отримувача» та заповни усі дані. Після створення, на твій e-mail прийде лист підтвердження. Зверни увагу, що підтвердити адресу отримувача потрібно з того ж пристрою, з якого її створювали.

Cтворити адресу
3

Зареєструйся на сайті магазину

Для зручності зареєструйся на сайті магазину, використовуючи адресу складу, як адресу доставки. Усі адреси знайдеш тут.

Заповни особисті дані: ПІБ, е-mail та додай ID-номер, біля імені, чи у будь-якому іншому рядку, де дозволено вводити цифри. Номер телефону зазнач складу. Зверни увагу, що деякі магазини не дозволяють використовувати один номер кілька разів, в такому разі, вкажи власний - на доставку це не вплине.

Обрати магазин
4

Придбай товар в інтернет-магазині

Тепер необхідно придбати та оплатити доставку до нашого складу. На етапі оформлення замовлення біля свого імені додай особистий ID-номер, який отримав при реєстрації, але, якщо система не пропускає, додай ID-номер у будь-якому іншому рядку.

В адресі доставки вкажи адресу нашого складу у тій країні. У рядку з номером телефону не забудь додати номер складу. Уся інформація щодо складів.

Обрати магазин
5

Зареєструй покупку 

Після покупки, служба доставки надішле на e-mail лист з трек-номером. Отримавши його, зареєструй замовлення у персональному кабінеті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping.

Зверни увагу, що замовляючи з Іспанії чи Португалії потрібно реєструвати номер замовлення, який прийде на e-mail від інтернет-магазину.

Перейти в кабінет
6

Оплати доставку 

Як тільки посилка прибуде на склад, працівники опрацюють заявку та виставлять рахунок. Ти отримаєш сповіщення у мобільному застосунку myMeest Shopping або на e-mail. На цьому етапі тобі потрібно оплатити доставку в Україну.

Перейти в кабінет
7

Відправ посилку в Україну

Якщо робиш це на сайті у персональному кабінеті, то ліворуч на панелі управління знайди «Замовлення» та перейди у розділ «Товари з магазинів». У ньому обери раніше створеного отримувача і натисни кнопку «Відправити».

Якщо відкрив мобільний застосунок myMeest Shopping - перейди у розділ «Замовлення», натисни на номер товару та обери «Відправити».

Перейти в кабінет
8

Отримай замовлення

Як тільки посилка прибуде на вказану тобою адресу, на твій e-mail прийде лист. Також інформація про прибуття буде відображена у персональному кабінеті. Хутчіш забирай покупки та насолоджуйся обновками!

Перейти в кабінет
Читайте також
Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 4

Новини компанії

19 / 4 / 2024

Заробляй більше з Meest ПОШТА!

Відправляй з 4500+ відділень по Україні, а про вигоду ми подбаємо!

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 5

Новини компанії

18 / 4 / 2024

Знижки до Дня матері в інтернет-магазинах Євр...

SALE понад 80% на аксесуари, одяг, взуття та багато іншого!

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 6

Новини компанії

16 / 4 / 2024

Інтернет-магазини Канади: де знижки та що мож...

SALE на електроніку, автотовари, все для дому, одяг та багато іншого!

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 7

Новини компанії

11 / 4 / 2024

Результати розіграшу від Meest Shopping!

Обрано нових переможців!

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 8

Спеціальні пропозиції

10 / 4 / 2024

Отримай доставку подарунків від Binance & Meest Shopping!

Бери участь у розіграші крипти, ґаджетів і промокоду від Meest Shopping & Binance!...

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 9

Новини компанії

9 / 4 / 2024

Шопінгуй онлайн в Канаді – Meest Shopping дос...

Нова країна для онлайн-шопінгу! Відтепер Meest Shopping доставляє з Канади!...

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 10

Новини компанії

5 / 4 / 2024

Товари для дітей зі знижками до -50%!

Одяг, взуття, все для дитячої кімнати та багато іншого!

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 11

Новини компанії

5 / 4 / 2024

Результати розіграшу від Meest Shopping!

Хто виграв MacBook Air, AirPods Max та Apple Watch?

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 12

Новини компанії

4 / 4 / 2024

Стильний look від Каті Бльостки та добірка сп...

Аутфіт від блогерки та добірка трендових моделей спідниць на весну....

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 13

Новини компанії

1 / 4 / 2024

Туфлі в стилі Мері Джейн: що це, з чим носити...

Світ моди ніколи не залишається статичним, але є певні елементи, які завжди будуть у центрі уваги. Одними з таких є моде...

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 14

Новини компанії

29 / 3 / 2024

З чим носити короткий светр: створюємо стильн...

У сучасному світі моди короткий светр став не просто елементом гардероба, а важливою деталлю, що додає стилю, вишуканост...

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 15

Новини компанії

29 / 3 / 2024

Kitten Heels — справжній тренд 2024 року

У світі fashion завжди з’являються нові тренди, що підкорюють серця покупців, стильних блогерів та модних інфлюенс...

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 16

Новини компанії

29 / 3 / 2024

Польські автозапчастини: зручне та надійне до...

Купили пошкоджений автомобіль або побили авто в ДТП і не знаєте, де недорого купити запчастини для ремонту? У каталозі с...

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 17

Новини компанії

28 / 3 / 2024

Великодні знижки в інтернет-магазинах США три...

Святкові сейли до -75% на електроніку, косметику, товари для дому тощо!...

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 18

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Вибір вечірньої сукні: втілення стилю та елег...

Вечірня сукня — це не просто одяг, а важливий елемент вишуканого гардероба, який визначає ваш стиль та виражає ваш...

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 19

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Найкращі ідеї для стильних образів із сірими ...

Сірі штани — це класика, яка завжди актуальна в гардеробі як чоловіків, так і жінок. Їх можна використовувати як с...

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 20

Спеціальні пропозиції

27 / 3 / 2024

Meest Shopping & Binance: ловіть бонуси з наг...

Binance дарує криптовалюту! Отримуй до 25$! Вигідно з Meest Shopping.

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 21

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Все про дитячий брендовий одяг: чому варто ку...

Велике різноманіття речей для дітей змушує батьків розгубитися. Хочеться, щоб малюк одягав якісні, довговічні та красиві...

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 22

Новини компанії

26 / 3 / 2024

Весняний розпродаж у ASOS Англія!

Знижки до -65% на різні категорії товарів!

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 23

Новини компанії

25 / 3 / 2024

Модні жіночі светри з замком: погляд у світ т...

У світі моди постійно з’являються нові тренди, які змінюють уявлення про стиль і гардероб. Одним із найцікавіших і...

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 24

Новини компанії

25 / 3 / 2024

Шукайте ідеальний образ: вибір білих штанів д...

Білі жіночі штани — це не лише елемент гардероба, а базова деталь, яка може зробити ваш образ стильним і неповторн...

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 25

Новини компанії

22 / 3 / 2024

Трикотажні штани в рубчик: нова тенденція в м...

Трикотажні штани в рубчик — це не лише зручний елемент гардероба, але й витончена деталь, яка може додати стилю та...

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 26

Новини компанії

22 / 3 / 2024

Блузки з об’ємними рукавами: відтінки трендів...

Жіночність та елегантність завжди були в основі моди, втім, щоразу вони виявляються в новому світлі, відображаючи динамі...

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 27

Новини компанії

21 / 3 / 2024

Знижки в інтернет-магазинах Іспанії!

Розповідаємо, де шукати найбільші сейли!

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 28

Новини компанії

21 / 3 / 2024

Зміна адреси складу Meest Shopping у Польщі!

Важлива інформація! 

Як вибрати шкільну форму для дівчаток і хлопчиків | myMeest - 29

Новини компанії

20 / 3 / 2024

Як вибрати скейтборд: основні аспекти комфорт...

Скейтбординг — це більше, ніж просто спосіб пересування. Це стиль життя, спорт і мистецтво одночасно. Однак, перш ...

Отримуй новини першим

Дізнавайся про знижки, розпродажі, акції, тренди та новини закордонного онлайн-шопінгу.

Дякуємо за оцінку!

Мово рідна, слово рідне,

Хто вас забуває, той у грудях не серденько, а лиш камінь має.