Online Chat
Весняна акційна пропозиція для зареєстрованих клієнтів
Детальніше

Завантажте додаток

Встановлюйте додаток та купуйте онлайн за кордоном ще зручніше!

Виберіть спосіб реєстрації

Ви можете зареєструватись у веб-версії або у додатку

Веб-версія
Meest Shopping Ukraine 2024-03-28T10:37:49+00:00

13 хв

3233

4.6

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 3

13 хв

3233

4.6

Black Friday в Європі 2020

Чорна п'ятниця в Європі 2020 року - просто кращий день для покупок. Саме тоді в маленьких і великих магазинах проходять найцікавіші акції і найбільші розпродажі. Поруч з кіберпонеділком це день, коли ви можете сходити з розуму, купувати потрібні і не дуже речі, при цьому витрачати набагато менше грошей.

В Україні такі пропозиції стали особливо яскравими останнім часом. А ось жителі США і Європи вже багато років користуються найвигіднішими пропозиціями. Чорна п'ятниця в Польщі, Німеччині, Великобританії - це і ваша можливість заощадити, купуючи товари в інтернет-магазинах Zara, Mango, Massimo Dutti, LTB, Crocs і ін. А доставку вам з радістю організує сервіс Meest Shopping.

У цій статті ви знайдете:

  • Чорна п'ятниця - що це і звідки взялося?

  • Коли Чорна п'ятниця в Європі?

  • Чому Чорна п'ятниця така популярна?

  • Акції «Чорна п'ятниця» - шанс на найбільші розпродажі?

Що таке Чорна п'ятниця? Зародження Чорної п'ятниці в США

Чорна п'ятниця прийшла до нас з-за океану, і це пов'язано з тим, що в США остання п'ятниця листопада традиційно була днем початку передсвяткового сезону покупок. В даний час продукти і подарунки на Різдво іноді купують набагато раніше, але Чорна п'ятниця - день, коли це особливо вигідно. Магазини відкриті довше, і вони організовують кращий розпродаж і наймасштабніші акції протягом року.

Як і в США, Black Friday в Європі - день, коли можна розраховувати на більш низькі ціни на товари - як в стаціонарних, так і в інтернет-магазинах.

Знижки від декількох до кількох десятків відсотків включають, зокрема, електронні пристрої, такі як настільні комп'ютери і ноутбуки, смартфони і планшети, телевізори, ігрові приставки, побутову техніку і різні гаджети. Не дивно, що понад 200 мільйонів американців заходять в магазини в Чорну п'ятницю, залишаючи в середньому по 400 доларів кожен.

Українці в цей час витрачають набагато менше, але з кожним роком ці суми систематично зростають. Так само, як і інтерес до свят і розпродажів.

Коли в 2020 році Чорна П'ятниця в Польщі, Німеччині?

Шанувальники всіляких розпродажів і рекламних акцій повинні знати, що Чорна п'ятниця завжди проходить в останню п'ятницю передостаннього місяця року не тільки в США, але і у всьому світі.

Чорна п'ятниця в 2020 році в Європі припадає на 27 листопада.

Однак попередні роки дозволили нам звикнути до того, що велика частина акцій Чорної п'ятниці в Польщі і в усьому світі починається на день або навіть на кілька днів раніше. Отже, термін Чорний weekend або Чорний тиждень стає все більш популярним. Так, часто ви можете стати «щасливими покупцями» в четвер або середу, хоча найбільш гарячі пропозиції, звичайно ж, зарезервовані на саму Чорну п'ятницю.

Однак цей день не можна пропустити, тому що рекламу ви побачите на кожному каналі, кожному великому веб-сайті та кожному магазині. Це більш ніж виразно.

Чому Чорна п'ятниця в Іспанії, Італії, Чехії така популярна?

Чорна п'ятниця в США - це справжня традиція (і щоб зрозуміти це, потрібно знати американську культуру). Найпростіша відповідь на питання, чому таке безумство в цей день можна отримати самому. Достатньо поглянути на акції останніх років. Їх все більше і більше з кожним роком.

Найкраще в тому, що ми називаємо Чорною п'ятницею, полягає в тому, що вигоди взаємні - для покупців і магазинів:

  • Покупці (з одного боку) мають можливість заощадити на придбанні товарів, за якими давно полюють, а також отримати подарунки і товари на Різдво «за безцінь».

  • У магазинів (з іншого боку) відмінні результати продажів в цей день, тому вони точно не можуть сказати, що їм це не вигідно. У Європі та США це називають «безпрограшною ситуацією».

Божевілля покупок також змушує магазини конкурувати за кращі пропозиції. Таким чином, в найбільш виграшному положенні покупці інтернет-магазинів, які можуть вибирати між продуктами, порівнюючи ціни відразу з десятків сайтів, не виходячи з дому. Не потрібно весь день витрачати на походи по офлайн магазинах, де людей просто тьма. Сидіть вдома, робіть покупки. Чорна П'ятниця 2020 року - Європа вибирає безпеку в настільки особливий рік.

Найпопулярніші категорії товарів в Чорну п'ятницю:

  • одяг, взуття та нижня білизна;

  • телевізори (зверніть увагу на магазин MediaMarkt);

  • системи домашнього кінотеатру;

  • звукові панелі;

  • смартфони;

  • ноутбуки;

  • планшети;

  • комп'ютери;

  • побутова техніка;

  • косметичні засоби (Sephora, Douglas).

Акції «Чорна п'ятниця» - шанс на найбільші розпродажі?

Чорна п'ятниця в магазинах - це не «складський розпродаж». Магазини не позбавляються від непотрібних товарів, а пропонують відмінні товари за відмінним цінами. Так що це безперечно день, коли можна очікувати найвигідніших пропозицій. У деяких випадках з покупкою однозначно варто почекати до Чорної п'ятниці - є величезний шанс заощадити. Однак потрібно розраховувати на удачу і по можливості варто поквапитися - в цей день товари зникають з полиць буквально в одну мить (в тому числі віртуальні).

Ви замовляєте – Meest Shopping доставляє!

Сподобався матеріал?

4.6 з 5 на основі 200 оцінок

Відправити

Ви ще не зареєструвалися в Meest Shopping?

Зареєструватися

Поширити

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Детальна інструкція
1

Зареєструйся у Meest Shopping

Перш за все, необхідно зареєструватися у персональному кабінеті на сайті meest.shopping, або у мобільному застосунку myMeest Shopping. Зареєструвавшись, ти отримаєш особистий ID-номер, який потрібен для доставки покупок в Україну.

Зареєструватись
2

Створи адресу отримувача

У персональному кабінеті на сайті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping, обери «Адреси отримувача» та заповни усі дані. Після створення, на твій e-mail прийде лист підтвердження. Зверни увагу, що підтвердити адресу отримувача потрібно з того ж пристрою, з якого її створювали.

Cтворити адресу
3

Зареєструйся на сайті магазину

Для зручності зареєструйся на сайті магазину, використовуючи адресу складу, як адресу доставки. Усі адреси знайдеш тут.

Заповни особисті дані: ПІБ, е-mail та додай ID-номер, біля імені, чи у будь-якому іншому рядку, де дозволено вводити цифри. Номер телефону зазнач складу. Зверни увагу, що деякі магазини не дозволяють використовувати один номер кілька разів, в такому разі, вкажи власний - на доставку це не вплине.

Обрати магазин
4

Придбай товар в інтернет-магазині

Тепер необхідно придбати та оплатити доставку до нашого складу. На етапі оформлення замовлення біля свого імені додай особистий ID-номер, який отримав при реєстрації, але, якщо система не пропускає, додай ID-номер у будь-якому іншому рядку.

В адресі доставки вкажи адресу нашого складу у тій країні. У рядку з номером телефону не забудь додати номер складу. Уся інформація щодо складів.

Обрати магазин
5

Зареєструй покупку 

Після покупки, служба доставки надішле на e-mail лист з трек-номером. Отримавши його, зареєструй замовлення у персональному кабінеті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping.

Зверни увагу, що замовляючи з Іспанії чи Португалії потрібно реєструвати номер замовлення, який прийде на e-mail від інтернет-магазину.

Перейти в кабінет
6

Оплати доставку 

Як тільки посилка прибуде на склад, працівники опрацюють заявку та виставлять рахунок. Ти отримаєш сповіщення у мобільному застосунку myMeest Shopping або на e-mail. На цьому етапі тобі потрібно оплатити доставку в Україну.

Перейти в кабінет
7

Відправ посилку в Україну

Якщо робиш це на сайті у персональному кабінеті, то ліворуч на панелі управління знайди «Замовлення» та перейди у розділ «Товари з магазинів». У ньому обери раніше створеного отримувача і натисни кнопку «Відправити».

Якщо відкрив мобільний застосунок myMeest Shopping - перейди у розділ «Замовлення», натисни на номер товару та обери «Відправити».

Перейти в кабінет
8

Отримай замовлення

Як тільки посилка прибуде на вказану тобою адресу, на твій e-mail прийде лист. Також інформація про прибуття буде відображена у персональному кабінеті. Хутчіш забирай покупки та насолоджуйся обновками!

Перейти в кабінет
Читайте також
Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 4

Спеціальні пропозиції

27 / 3 / 2024

Meest Shopping & Binance: ловіть бонуси з наг...

Binance дарує криптовалюту! Отримуй до 25$! Вигідно з Meest Shopping.

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 5

Спеціальні пропозиції

19 / 2 / 2024

Календар розпродажів 2024 року в Європі та США

Найкращі дати для онлайн-шопінгу за кордоном! Заощаджуйте з Meest Shopping!...

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 6

Спеціальні пропозиції

13 / 2 / 2024

«Колесо фортуни» від Meest Shopping! Крутіть ...

Ловіть знижки на доставку онлайн-покупок з Європи та США!

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 7

Спеціальні пропозиції

12 / 2 / 2024

Переможці розіграшу від Meest Shopping!

Хто виграв подарункові бокси?

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 8

Спеціальні пропозиції

8 / 2 / 2024

Як купувати та доставляти товари з Німеччини?

Добірка німецьких інтернет-магазинів зі знижками.

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 9

Спеціальні пропозиції

6 / 2 / 2024

Знижки в італійському Marks & Spencer!

Сейли на різні категорії товарів та розіграш подарунків від Meest Shopping!...

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 10

Спеціальні пропозиції

1 / 2 / 2024

Даруємо MacBook Air, AirPods Max та Apple Watch за реєстрацію!

Як стати учасником розіграшу?

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 11

Спеціальні пропозиції

1 / 2 / 2024

Ловіть знижки до -50% на спортивний одяг та в...

Сейли у Nike, New Balance, Adidas, Puma.

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 12

Спеціальні пропозиції

30 / 1 / 2024

Догляд за шкірою обличчя взимку від б’юті амб...

Які косметичні продукти обрала Марія Шурубура та де знайти оригінальну косметику?...

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 13

Спеціальні пропозиції

25 / 1 / 2024

Добірка подарунків на День закоханих від Каті...

Що подарувати коханим на День Валентина? Амбасадорка Meest Shopping поділилась ідеями....

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 14

Спеціальні пропозиції

23 / 1 / 2024

Даруй кохання з Meest Shopping! Що подарувати...

Замовляй подарунки до Дня закоханих в Європі та США, а Meest Shopping подбає про доставку в Україну!...

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 15

Спеціальні пропозиції

18 / 1 / 2024

Знижки на різні категорії товарів в англійськ...

Одяг, кухонне приладдя, домашній текстиль та багато іншого!

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 16

Спеціальні пропозиції

16 / 1 / 2024

Розпродаж в IKEA! Встигніть придбати товари н...

Cейли до -70%: товари для дому, декор, кухонне приладдя та багато іншого!...

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 17

Спеціальні пропозиції

12 / 1 / 2024

Новий сортувальний центр Meest Shopping у Чехії!

Тепер доставка стає ще швидшою та дешевшою!

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 18

Спеціальні пропозиції

11 / 1 / 2024

Meest Shopping дарує подарунки!

Підписуйтесь на резервні акаунти Meest Shopping та беріть участь у розіграші!...

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 19

Спеціальні пропозиції

4 / 1 / 2024

Знижуємо тарифи на доставку онлайн-покупок з ...

Заощаджуй до -50% на доставці з Європи в Україну!

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 20

Спеціальні пропозиції

2 / 1 / 2024

Переможець розіграшу від Meest Shopping та Meest Пошта

Хто виграв iPad Pro 11?

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 21

Спеціальні пропозиції

2 / 1 / 2024

Сейли до -50% в U.S. Polo Assn Туреччина!

Одяг для всієї родини: класичний стиль, комфорт та якість

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 22

Спеціальні пропозиції

28 / 12 / 2023

Одяг для дому та сну: купуйте онлайн та заоща...

Ловіть знижки: новорічні піжами, шкарпетки та багато іншого.

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 23

Спеціальні пропозиції

26 / 12 / 2023

Знижки у французьких інтернет-магазинах!

Доглядова косметика, одяг, взуття, вітаміни: SALE до -80%!

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 24

Спеціальні пропозиції

21 / 12 / 2023

Купуйте подарунки зі знижками в інтернет-мага...

SALE до -70% на різні категорії товарів!

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 25

Спеціальні пропозиції

19 / 12 / 2023

Добірка польських інтернет-магазинів зі знижк...

Allegro, Home&You, SMYK та інші: заощаджуйте з Meest Shopping!

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 26

Спеціальні пропозиції

15 / 12 / 2023

Новорічний makeup від б’юті амбасадорки Meest...

Які косметичні продукти обрала Марія Шурубура та де знайти оригінальну косметику?...

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 27

Спеціальні пропозиції

14 / 12 / 2023

Meest Shopping дарує подарунки до Різдвяних свят!

Виконуйте прості умови участі у розіграші та вигравайте парфуми TOM FORD....

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 28

Спеціальні пропозиції

12 / 10 / 2023

Розпаковки посилок в Тik Tok знімай – гроші з...

Грошовий приз від Meest Shopping та знижки до -80% в 6pm

Black Friday в Європі 2020 | Meest Shopping - 29

Спеціальні пропозиції

29 / 8 / 2023

Sale в Nike, Puma, New Balance, Adidas та тренд Blokecore

Надихайся новим трендом Blokecore та створюй стильні луки

Отримуй новини першим

Дізнавайся про знижки, розпродажі, акції, тренди та новини закордонного онлайн-шопінгу.

Дякуємо за оцінку!

Мово рідна, слово рідне,

Хто вас забуває, той у грудях не серденько, а лиш камінь має.