Online Chat
Весняна акційна пропозиція для зареєстрованих клієнтів
Детальніше

Завантажте додаток

Встановлюйте додаток та купуйте онлайн за кордоном ще зручніше!

Виберіть спосіб реєстрації

Ви можете зареєструватись у веб-версії або у додатку

Веб-версія
  • Meest Shopping
  • Блог
  • Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти
Meest Shopping Ukraine 2024-04-23T05:30:12+00:00

9 хв

4529

4.7

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 3

9 хв

4529

4.7

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти

Багато популярних брендів мас-маркету активно вивчають колекції іменитих дизайнерів, щоб потім представити і у своїх каталогах не менш гідні луки. Тому, якщо вас цікавлять вечірні сукні з мас маркет, тут точно вдасться підшукати кілька цікавих варіантів. І в нашій статті ми розповідаємо, до яких інтернет-магазинів вирушати на шопінг. А ще можна відвідати мультибрендові майданчики, де регулярно відбуваються акції, в яких головну роль відіграють короткі та довгі гарні вечірні сукні відомих та шанованих брендів. Іноді дійсно гідні моделі вдасться підібрати на сайтах 6pm.com, saksfifthavenue.com, yoox.com та ін. Повний каталог шукайте на нашому сайті Meest Shopping.

Які вечірні сукні з мас маркет повинні з'явитися у вашому гардеробі

Якщо ви хочете вразити всіх своїм зовнішнім виглядом, шукайте сукні з багатим декором. Ви обов'язково запам'ятається у мереживній сукні силуету «русалка» з відкритою спиною. Довгі вечірні сукні такого типу, що нагадують елегантність Старого Голлівуду, додадуть стилю кожній жінці. Цікаві варіанти пропонують інтернет-магазини ASOS, Zara.

Ще один феномен останніх сезонів – шовкова сукня-комбінація. Короткі, нижче коліна або до підлоги, у пастельних відтінках, чорні або червоні – це дійсно вечірні сукні недорогі з мас маркет, які зроблять образ стильним та актуальним. А ще такі сукні дуже практичні. З туфлями на підборах – це вечірнє вбрання, а з кедами та накинутою на плечі джинсовою курткою – стильний повсякденний образ.

Також мають феноменальний вигляд довгі вечірні сукні, розшиті паєтками або іншими блискучими елементами. Такі види прикрас добре виглядають як на простому, так і більш вишуканому крої. Однак необхідно пам'ятати, що, вирішивши вибрати ефектну сукню, не варто переборщувати з аксесуарами. Нехай сама сукня «звучить», а взуття, прикраси та інші аксесуари нехай створюють для неї тонке, гармонійне тло. Сукня з паєтками здебільшого одягається один або два рази, тому немає сенсу купувати дорогу дизайнерську річ. Святкові сукні з мас маркет будуть більш практичним рішенням.

Вечірні сукні з мас маркет для любителів класики

Недорогі вечірні сукні, доступні в каталогах Stradivarius, George, Pull and Bear - це справді широкий асортимент моделей, серед яких кожна жінка підбере щось для себе. Обов'язково варто звернути увагу на класичні, непідвладні часу елегантні моделі, які підходять для всіх типів фігури та різних видів урочистостей.

До них обов'язково відносяться довгі вечірні сукні з спідницею плісе і топом з вирізом-конвертом. Також довгі вечірні сукні А-подібного крою з мусліну або іншого невагомого матеріалу стануть чудовим вибором для великих балів та сімейних урочистостей. Вони красиво та легко сидять по фігурі, підкреслюючи лінію талії.

Якщо ви полюєте за довгими вечірніми сукнями в романтичному стилі, подумайте про вибір легкої сукні з квітковим принтом, в якому приталений верх має глибокий гострий виріз з ніжною прозорою вставкою. У ньому ви матимете чудовий вигляд на весіллі або літній вечірці на свіжому повітрі. Довгі вечірні сукні дають змогу вам додати стилю більш формальним церемоніям.

Гарні вечірні сукні для менш офіційних подій

Не кожна вечірка є підходящим приводом для того, щоб одягнути довгу сукню. Важливо вміти підібрати вбрання до нагоди. Коктейльна вечірка, корпоративні зустрічі, похід у вишуканий ресторан, банкет чи заручини – ось лише кілька ситуацій, у яких варто зробити ставку на трохи скромніші вбрання.

Які купити вечірні сукні недорого:

Перший вибір у такій ситуації – дешеві вечірні сукні мас маркет на кшталт коктейльних суконь, тобто. ті, що відрізняються стриманою елегантністю, простотою та помірною декоративністю. Всупереч поширеній думці, коктейльні сукні можуть відрізнятися за довжиною, тому деякі довгі вечірні сукні також заслуговують на цю назву. Мова йде переважно про класичні «little black dress». Вузькі моделі до середини ікри з вирізом у формі серця елегантні та водночас повсякденні. Найкраща компанія для них – лаковані “лодочки” та тонкі прикраси. Стильні коктейльні сукні представлені у каталозі MANGO OUTLET, H&M.

Ще один класичний варіант - коротка чорна сукня-футляр. Вона знадобиться «на всі випадки життя». А урізноманітнити образ допоможуть правильно підібрані аксесуари.

Як ви змогли переконатися, якщо поставити собі за мету, то можна знайти дійсно гідні варіанти в недорогому ціновому сегменті. Вам вирішувати, де купити недорогі вечірні сукні, а ми доставимо ваші покупки в будь-яке місто України (Київ, Львів, Івано-Франківськ, Ужгород, Вінниця та ін.).

Сподобався матеріал?

4.7 з 5 на основі 250 оцінок

Відправити

Ви ще не зареєструвалися в Meest Shopping?

Зареєструватися

Поширити

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Детальна інструкція
1

Зареєструйся у Meest Shopping

Перш за все, необхідно зареєструватися у персональному кабінеті на сайті meest.shopping, або у мобільному застосунку myMeest Shopping. Зареєструвавшись, ти отримаєш особистий ID-номер, який потрібен для доставки покупок в Україну.

Зареєструватись
2

Створи адресу отримувача

У персональному кабінеті на сайті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping, обери «Адреси отримувача» та заповни усі дані. Після створення, на твій e-mail прийде лист підтвердження. Зверни увагу, що підтвердити адресу отримувача потрібно з того ж пристрою, з якого її створювали.

Cтворити адресу
3

Зареєструйся на сайті магазину

Для зручності зареєструйся на сайті магазину, використовуючи адресу складу, як адресу доставки. Усі адреси знайдеш тут.

Заповни особисті дані: ПІБ, е-mail та додай ID-номер, біля імені, чи у будь-якому іншому рядку, де дозволено вводити цифри. Номер телефону зазнач складу. Зверни увагу, що деякі магазини не дозволяють використовувати один номер кілька разів, в такому разі, вкажи власний - на доставку це не вплине.

Обрати магазин
4

Придбай товар в інтернет-магазині

Тепер необхідно придбати та оплатити доставку до нашого складу. На етапі оформлення замовлення біля свого імені додай особистий ID-номер, який отримав при реєстрації, але, якщо система не пропускає, додай ID-номер у будь-якому іншому рядку.

В адресі доставки вкажи адресу нашого складу у тій країні. У рядку з номером телефону не забудь додати номер складу. Уся інформація щодо складів.

Обрати магазин
5

Зареєструй покупку 

Після покупки, служба доставки надішле на e-mail лист з трек-номером. Отримавши його, зареєструй замовлення у персональному кабінеті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping.

Зверни увагу, що замовляючи з Іспанії чи Португалії потрібно реєструвати номер замовлення, який прийде на e-mail від інтернет-магазину.

Перейти в кабінет
6

Оплати доставку 

Як тільки посилка прибуде на склад, працівники опрацюють заявку та виставлять рахунок. Ти отримаєш сповіщення у мобільному застосунку myMeest Shopping або на e-mail. На цьому етапі тобі потрібно оплатити доставку в Україну.

Перейти в кабінет
7

Відправ посилку в Україну

Якщо робиш це на сайті у персональному кабінеті, то ліворуч на панелі управління знайди «Замовлення» та перейди у розділ «Товари з магазинів». У ньому обери раніше створеного отримувача і натисни кнопку «Відправити».

Якщо відкрив мобільний застосунок myMeest Shopping - перейди у розділ «Замовлення», натисни на номер товару та обери «Відправити».

Перейти в кабінет
8

Отримай замовлення

Як тільки посилка прибуде на вказану тобою адресу, на твій e-mail прийде лист. Також інформація про прибуття буде відображена у персональному кабінеті. Хутчіш забирай покупки та насолоджуйся обновками!

Перейти в кабінет
Читайте також
Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 4

Новини компанії

23 / 4 / 2024

За кордоном автозапчастини дешевше – доставля...

Як купувати та доставляти з тих інтернет-магазинів, які не мають прямої доставки в Україну?...

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 5

Новини компанії

19 / 4 / 2024

Заробляй більше з Meest ПОШТА!

Відправляй з 4500+ відділень по Україні, а про вигоду ми подбаємо!

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 6

Новини компанії

18 / 4 / 2024

Знижки до Дня матері в інтернет-магазинах Євр...

SALE понад 80% на аксесуари, одяг, взуття та багато іншого!

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 7

Новини компанії

16 / 4 / 2024

Інтернет-магазини Канади: де знижки та що мож...

SALE на електроніку, автотовари, все для дому, одяг та багато іншого!

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 8

Новини компанії

11 / 4 / 2024

Результати розіграшу від Meest Shopping!

Обрано нових переможців!

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 9

Спеціальні пропозиції

10 / 4 / 2024

Отримай доставку подарунків від Binance & Meest Shopping!

Бери участь у розіграші крипти, ґаджетів і промокоду від Meest Shopping & Binance!...

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 10

Новини компанії

9 / 4 / 2024

Шопінгуй онлайн в Канаді – Meest Shopping дос...

Нова країна для онлайн-шопінгу! Відтепер Meest Shopping доставляє з Канади!...

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 11

Новини компанії

5 / 4 / 2024

Товари для дітей зі знижками до -50%!

Одяг, взуття, все для дитячої кімнати та багато іншого!

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 12

Новини компанії

5 / 4 / 2024

Результати розіграшу від Meest Shopping!

Хто виграв MacBook Air, AirPods Max та Apple Watch?

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 13

Новини компанії

4 / 4 / 2024

Стильний look від Каті Бльостки та добірка сп...

Аутфіт від блогерки та добірка трендових моделей спідниць на весну....

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 14

Новини компанії

1 / 4 / 2024

Туфлі в стилі Мері Джейн: що це, з чим носити...

Світ моди ніколи не залишається статичним, але є певні елементи, які завжди будуть у центрі уваги. Одними з таких є моде...

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 15

Новини компанії

29 / 3 / 2024

З чим носити короткий светр: створюємо стильн...

У сучасному світі моди короткий светр став не просто елементом гардероба, а важливою деталлю, що додає стилю, вишуканост...

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 16

Новини компанії

29 / 3 / 2024

Kitten Heels — справжній тренд 2024 року

У світі fashion завжди з’являються нові тренди, що підкорюють серця покупців, стильних блогерів та модних інфлюенс...

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 17

Новини компанії

29 / 3 / 2024

Польські автозапчастини: зручне та надійне до...

Купили пошкоджений автомобіль або побили авто в ДТП і не знаєте, де недорого купити запчастини для ремонту? У каталозі с...

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 18

Новини компанії

28 / 3 / 2024

Великодні знижки в інтернет-магазинах США три...

Святкові сейли до -75% на електроніку, косметику, товари для дому тощо!...

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 19

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Вибір вечірньої сукні: втілення стилю та елег...

Вечірня сукня — це не просто одяг, а важливий елемент вишуканого гардероба, який визначає ваш стиль та виражає ваш...

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 20

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Найкращі ідеї для стильних образів із сірими ...

Сірі штани — це класика, яка завжди актуальна в гардеробі як чоловіків, так і жінок. Їх можна використовувати як с...

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 21

Спеціальні пропозиції

27 / 3 / 2024

Meest Shopping & Binance: ловіть бонуси з наг...

Binance дарує криптовалюту! Отримуй до 25$! Вигідно з Meest Shopping.

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 22

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Все про дитячий брендовий одяг: чому варто ку...

Велике різноманіття речей для дітей змушує батьків розгубитися. Хочеться, щоб малюк одягав якісні, довговічні та красиві...

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 23

Новини компанії

26 / 3 / 2024

Весняний розпродаж у ASOS Англія!

Знижки до -65% на різні категорії товарів!

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 24

Новини компанії

25 / 3 / 2024

Модні жіночі светри з замком: погляд у світ т...

У світі моди постійно з’являються нові тренди, які змінюють уявлення про стиль і гардероб. Одним із найцікавіших і...

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 25

Новини компанії

25 / 3 / 2024

Шукайте ідеальний образ: вибір білих штанів д...

Білі жіночі штани — це не лише елемент гардероба, а базова деталь, яка може зробити ваш образ стильним і неповторн...

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 26

Новини компанії

22 / 3 / 2024

Трикотажні штани в рубчик: нова тенденція в м...

Трикотажні штани в рубчик — це не лише зручний елемент гардероба, але й витончена деталь, яка може додати стилю та...

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 27

Новини компанії

22 / 3 / 2024

Блузки з об’ємними рукавами: відтінки трендів...

Жіночність та елегантність завжди були в основі моди, втім, щоразу вони виявляються в новому світлі, відображаючи динамі...

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 28

Новини компанії

21 / 3 / 2024

Знижки в інтернет-магазинах Іспанії!

Розповідаємо, де шукати найбільші сейли!

Чи можна купити гарні вечірні сукні з мас маркет? Де шукати найкращі варіанти - 29

Новини компанії

21 / 3 / 2024

Зміна адреси складу Meest Shopping у Польщі!

Важлива інформація! 

Отримуй новини першим

Дізнавайся про знижки, розпродажі, акції, тренди та новини закордонного онлайн-шопінгу.

Дякуємо за оцінку!

Мово рідна, слово рідне,

Хто вас забуває, той у грудях не серденько, а лиш камінь має.