Online Chat
Весняна акційна пропозиція для зареєстрованих клієнтів
Детальніше

Завантажте додаток

Встановлюйте додаток та купуйте онлайн за кордоном ще зручніше!

Виберіть спосіб реєстрації

Ви можете зареєструватись у веб-версії або у додатку

Веб-версія
Meest Shopping Ukraine 2024-05-10T00:25:56+00:00

16 хв

3073

4.7

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 3

16 хв

3073

4.7

Де купити і з чим носити гумові чоботи

Донедавна гумові чоботи асоціювалися з осіннім взуттям дітей чи роботою у саду. Сьогодні гумові чоботи - невід'ємна частина фестивалів та вуличної моди у будь-яку пору року. Їх носять практично з будь-чим, як у випадку зі звичайною моделлю взуття. Виробники пропонують найширший асортимент продукції. Ви легко підберете модні гумові чоботи жіночі або чоловічі, дитячі або підліткові. З чим поєднувати і які стильні моделі в сезоні осінь/зима 2021-2022? Про це ми розповімо у нашій статті.

Модні гумові чоботи

Гумові чоботи, які ще іноді називають калошами – це взуття з гуми, яке захищає ноги від намокання. Спочатку їх носили зверху на інше взуття - після прогулянки заболоченою місцевістю можна було зняти калоші та продовжити ходити у взутті. Сьогодні їх найчастіше носять на шкарпетки або навіть на босу ногу.

Модне гумове взуття: типи

У магазинах доступні різні типи гумових чобіт:

  1. Короткі – до щиколотки. Раніше такі калоші повинні були оберігати взуття від бруду та намокання. Сьогодні ж їх носять замість черевиків чи черевиків Челсі. У цій категорії частіше вдасться знайти гумові чоловічі чоботи стильні, оскільки їх чудово можна поєднувати з джинсами або брюками чинос.
  2. Довгі чоботи - до колін – здебільшого використовувалися робітниками або фермерами, яким потрібне було підходяще взуття для роботи на відкритому повітрі. Подібного типу моделі також використовували рибалки та мисливці, які часто контактують з вологою землею. Саме таке взуття батьки надягають дітям, щоб ті не бруднили штани та ніжки. Високі моделі дають змогу жінкам створити модні образи з гумовими чоботами у комбінації з легінсами, сукнями, джинсами-скіні.
  3. Крім звичайних коротких та довгих гумових чобіт, деякі виробники пропонують навіть утеплені варіанти. Це модні гумові чоботи 2021 року на фетровій підкладці. Вони використовувалися фермерами чи військовими, особливо актуальні взимку, коли надворі падає мокрий сніг.

Стильні гумові чоботи жіночі - тренди 2021-2022

Вони вже кілька сезонів виконують модні функції. Жінкам подобається носити їх замість черевиків. Також вони ідеально підходять для проведення музичних фестивалів. Часто такі проекти організовуються на величезній, нерівній місцевості, де легко можна потрапити у калюжі та бруд. Ось чому дуже рекомендується носити модні гумові чоботи із короткими шортами.

Модне гумове взуття - куди одягти?

  • Музичний фестиваль. Влітку проходять фестивалі під відкритим небом і погода примхлива, особливо в Карпатах. Тому варто придбати одну пару гумових чобіт, які будуть добре працювати в разі дощу або бруду.
  • В місто. Модні гумові чоботи 2021 замість черевиків до романтичної сукні і байкерської куртці? Ось як їх носять сьогодні. Ця пропозиція для жінок, які багато часу проводять в піших прогулянках по місту.
  • На вечірку! Ви плануєте вечірку в саду? У такій ситуації відмінно підійдуть чоботи Wellington. Вони зручні і добре поєднуються з багатьма речима.
  • Прогулянка. Чи є тут любителі і власники собак? На жаль, не завжди вдається вигулювати собаку на відкритому сонці і по сухій землі. Коли на вулиці йде дощ і гримить грім, варто вийти на прогулянку в плащі і гумових чоботях.
  • Для роботи. Ви працюєте в корпорації, де начальство приділяє увагу бездоганній зовнішності та одягу? І добиратися до неї треба на громадському транспорті? У поїздку можна одягнути гумові чоботи. Модні образи по дорозі на роботу і стримані на робочому місці - все це можливо. Підійшовши до будівлі, ви можете замінити чоботи туфлями на високих підборах або зручними балетками.

З чим носити гумові чоботи

  1. Класичні стильні гумові жіночі чоботи добре поєднуються з джинсовими шортами та яскравими блузами в стилі бохо. Також їх можна поєднувати із сукнями з квітковим малюнком або сукнями максі. Плюс капелюх, кілька підвісок на шию з бахромою та святковий стиль у вас готовий.
  2. Маленька чорна сукня та класичне пальто – це непідвладне часу поєднання. Черевики Веллінгтон можуть легко приєднатися до нього! В ідеалі вони мають бути того ж кольору, що й сукня.
  3. Класичне модне гумове взуття бренду Hunter добре поєднується з чорними джинсами скіні з дірками на колінах та білою футболкою. Підберіть браслети з кутасиками, кольє та парку кольору хакі.
  4. Кремовий тренч, сині джинси та чорні довгі чоботи? Це ідеальний набір. Він підійде у багатьох ситуаціях і дозволить вам виглядати модно.
  5. Можна навіть поєднувати короткі калоші зі спідницею-олівцем. У такий спосіб ви зробите силует стрункішим і отримаєте повсякденне вбрання.

Де купити гумові чоботи?

Практично кожен виробник стильного одягу пропонує у своєму каталозі стильні чоботи гумові жіночі, дитячі, рідше чоловічі. Один із найпопулярніших – Crocs. Тут ви знайдете як яскраві моделі, так і більш стримані. А дітям можна купити чобітки із зображенням улюблених поні чи тачок. Також є дитячі чоботи у каталогах H&M, George, Zara. Обов'язково завітайте до польського мультибрендового інтернет-магазину Zalando. В одному каталозі тут зібрані пропозиції відразу багатьох відомих виробників.

Поки погода тішить нас сонечком, поспішайте замовити модні чоботи з нашим сервісом Meest Shopping з популярних магазинів Європи. І ви точно будете готові до перших осінніх холодів та дощів.

Сподобався матеріал?

4.7 з 5 на основі 150 оцінок

Відправити

Ви ще не зареєструвалися в Meest Shopping?

Зареєструватися

Поширити

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Детальна інструкція
1

Зареєструйся у Meest Shopping

Перш за все, необхідно зареєструватися у персональному кабінеті на сайті meest.shopping, або у мобільному застосунку myMeest Shopping. Зареєструвавшись, ти отримаєш особистий ID-номер, який потрібен для доставки покупок в Україну.

Зареєструватись
2

Створи адресу отримувача

У персональному кабінеті на сайті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping, обери «Адреси отримувача» та заповни усі дані. Після створення, на твій e-mail прийде лист підтвердження. Зверни увагу, що підтвердити адресу отримувача потрібно з того ж пристрою, з якого її створювали.

Cтворити адресу
3

Зареєструйся на сайті магазину

Для зручності зареєструйся на сайті магазину, використовуючи адресу складу, як адресу доставки. Усі адреси знайдеш тут.

Заповни особисті дані: ПІБ, е-mail та додай ID-номер, біля імені, чи у будь-якому іншому рядку, де дозволено вводити цифри. Номер телефону зазнач складу. Зверни увагу, що деякі магазини не дозволяють використовувати один номер кілька разів, в такому разі, вкажи власний - на доставку це не вплине.

Обрати магазин
4

Придбай товар в інтернет-магазині

Тепер необхідно придбати та оплатити доставку до нашого складу. На етапі оформлення замовлення біля свого імені додай особистий ID-номер, який отримав при реєстрації, але, якщо система не пропускає, додай ID-номер у будь-якому іншому рядку.

В адресі доставки вкажи адресу нашого складу у тій країні. У рядку з номером телефону не забудь додати номер складу. Уся інформація щодо складів.

Обрати магазин
5

Зареєструй покупку 

Після покупки, служба доставки надішле на e-mail лист з трек-номером. Отримавши його, зареєструй замовлення у персональному кабінеті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping.

Зверни увагу, що замовляючи з Іспанії чи Португалії потрібно реєструвати номер замовлення, який прийде на e-mail від інтернет-магазину.

Перейти в кабінет
6

Оплати доставку 

Як тільки посилка прибуде на склад, працівники опрацюють заявку та виставлять рахунок. Ти отримаєш сповіщення у мобільному застосунку myMeest Shopping або на e-mail. На цьому етапі тобі потрібно оплатити доставку в Україну.

Перейти в кабінет
7

Відправ посилку в Україну

Якщо робиш це на сайті у персональному кабінеті, то ліворуч на панелі управління знайди «Замовлення» та перейди у розділ «Товари з магазинів». У ньому обери раніше створеного отримувача і натисни кнопку «Відправити».

Якщо відкрив мобільний застосунок myMeest Shopping - перейди у розділ «Замовлення», натисни на номер товару та обери «Відправити».

Перейти в кабінет
8

Отримай замовлення

Як тільки посилка прибуде на вказану тобою адресу, на твій e-mail прийде лист. Також інформація про прибуття буде відображена у персональному кабінеті. Хутчіш забирай покупки та насолоджуйся обновками!

Перейти в кабінет
Читайте також
Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 4

Розпродажі

10 / 5 / 2024

Puma, Nike, Adidas, New Balance, The North Fa...

Інтернет-магазини Європи, США та Канади розпочали гаряченькі сейли!...

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 5

Новини компанії

9 / 5 / 2024

Понад -50% знижок на спортивне взуття!

Встигніть на розпродажі трендових моделей!

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 6

Новини компанії

9 / 5 / 2024

Розіграш подарунку від Meest Shopping за реєстрацію!

Реєструйся у Meest Shopping та бери участь у розіграші!

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 7

Розпродажі

9 / 5 / 2024

Аутлети: знижки від 30% до 90%

У популярних аутлетах Європи, США та Канади тривають сейли!

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 8

Новини компанії

8 / 5 / 2024

Топ-смаки Америки – кращі снеки та солодощі з...

Вам знайоме це відчуття, коли ви переглядаєте солодощі в інтернет-магазині й не можете прийняти рішення, тому що хочетьс...

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 9

Новини компанії

7 / 5 / 2024

SALE в іспанських інтернет-магазинах!

Знижки до -70% на різні категорії товарів!

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 10

Розпродажі

7 / 5 / 2024

Б’юті-апгрейд від Meest Shopping! Знижки на к...

Сейли до -50% на декоративну та доглядову косметику в Європі, США та Канаді!...

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 11

Новини компанії

6 / 5 / 2024

Розміри одягу для немовлят: рекомендації щодо...

Новонароджені вимогливі до параметрів боді, розпашонок, повзунків, сліпів тощо. Незручності спричиняють поганий настрій ...

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 12

Новини компанії

4 / 5 / 2024

Вітаємо зі Світлим Христовим Воскресінням!

Слава Україні та спокійних свят!

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 13

Розпродажі

3 / 5 / 2024

Розпродаж в IKEA! Лови знижки до -50%!

Купуй на знижках за кордоном, адже Meest Shopping доставить в Україну!

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 14

Новини компанії

3 / 5 / 2024

Що подарувати військовим: ідеї для будь-якого...

Виявлення вдячності військовим іноді може супроводжуватись труднощами, особливо, коли мова йде про важливі події, такі я...

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 15

Новини компанії

3 / 5 / 2024

Окуляри з США: топ-бренди та тренди

Як підібрати сонцезахисні окуляри? Тільки на перший погляд це дуже просто. Але той, хто зіткнувся з цією задачею, розумі...

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 16

Новини компанії

2 / 5 / 2024

Порівнюємо ціни на електроніку за кордоном та...

Заощаджуйте з Meest Shopping: широкий асортимент електроніки на будь-який бюджет!...

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 17

Новини компанії

2 / 5 / 2024

Добірка аксесуарів з Amazon від Каті Бльостки

Які трендові прикраси обрала амбасадорка Meest Shopping?

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 18

Розпродажі

2 / 5 / 2024

Спокусливі знижки до 75% на білизну та домашн...

Victoria’s Secret, Gatta, Intimissimi та інші!

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 19

Розпродажі

1 / 5 / 2024

Знижки до 80% в інтернет-магазинах Іспанії!

Купуй вигідно за кордоном, доставляй в Україну з Meest Shopping!

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 20

Новини компанії

1 / 5 / 2024

Розіграш подарунку від Meest Shopping за реєстрацію!

Реєструйся у Meest Shopping та бери участь у розіграші!

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 21

Новини компанії

1 / 5 / 2024

Митний калькулятор 2024: як працює та чому ва...

Митний калькулятор товарів є важливим інструментом при ввезенні їх з-за кордону, особливо з Китаю, США, Європи, де велик...

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 22

Новини компанії

1 / 5 / 2024

Одяг плюс сайз з США: безмежні можливості сти...

В останні роки американське суспільство стало більш свідомим до стандартів та критеріїв краси. Це призвело до підвищення...

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 23

Новини компанії

30 / 4 / 2024

Victoria Beckham x Mango: нова ексклюзивна колекція!

Купуйте онлайн, а про доставку подбає Meest Shopping!

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 24

Новини компанії

30 / 4 / 2024

Правила та рекомендації в макіяжі від б’юті а...

Які косметичні продукти обрала Марія Шурубура та де знайти оригінальну косметику?...

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 25

Новини компанії

29 / 4 / 2024

Створюємо жіночні та стильні луки з балетками...

З приходом тепла й сонячних днів бажання одягти легке, комфортне та стильне взуття виникає в кожної модниці. Саме тут на...

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 26

Новини компанії

29 / 4 / 2024

Що брати в похід: корисні поради

Похід — це чудова можливість з’єднатися з природою, заспокоїти розум, а також ідеальна протиотрута від годин...

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 27

Новини компанії

26 / 4 / 2024

Важливість правильного харчування та вітаміні...

Вітаміни для молодості шкіри відіграють важливу роль у підтриманні її здоров’я та краси. Кожен вітамін має свою ун...

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 28

Новини компанії

26 / 4 / 2024

Колаборація комфорту та моди: ТОП кросівок на...

Кросівки стали не лише елементом спортивної форми, а й неодмінною складовою модного гардероба кожного, хто цінує комфорт...

Модні гумові чоботи - Де купити і з чим носити | myMeest - 29

Новини компанії

24 / 4 / 2024

Наймодніші шорти-бермуди сезону весна-літо 2024

Запрошую вас у світ модних тенденцій сезону весна-літо 2024, де одним із найяскравіших трендів є шорти-бермуди. Цей стил...

Отримуй новини першим

Дізнавайся про знижки, розпродажі, акції, тренди та новини закордонного онлайн-шопінгу.

Дякуємо за оцінку!

Мово рідна, слово рідне,

Хто вас забуває, той у грудях не серденько, а лиш камінь має.