Online Chat
Весняна акційна пропозиція для зареєстрованих клієнтів
Детальніше

Завантажте додаток

Встановлюйте додаток та купуйте онлайн за кордоном ще зручніше!

Виберіть спосіб реєстрації

Ви можете зареєструватись у веб-версії або у додатку

Веб-версія
  • Meest Shopping
  • Блог
  • Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися
Meest Shopping Ukraine 2024-04-25T10:40:11+00:00

20 хв

3805

4.8

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 3

20 хв

3805

4.8

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися

Складається враження, що акції та розпродажі тривають цілий рік. Особливо в США. Однак, коли ви хочете купити щось конкретне дешевше, вигідної пропозиції ніколи не буває. Звучить знайомо? Для всіх, хто неодноразово зустрічався з цим парадоксом, ми підготували календар розпродажів в США. Він актуальний не тільки на 2021 рік, а й щорічно, оскільки дні розпродажів в США циклічні і повторюються з року в рік. Збережіть цю статтю, ми гарантуємо, що ви будете до неї повертатися.

Коли знижки в американських інтернет-магазинах?

Ми обрали найважливіші свята або інші особливі події, під час яких магазини приймають рішення про розпродажі і проведення рекламних акцій.

Розпродажі в Америці: почнемо з початку календарного року

  • Кращі акції січня

З 1 січня в Інтернеті стартують новорічні знижки. У цьому випадку варто заглянути в поштову скриньку електронної пошти, тому що деякі магазини відправляють своїм клієнтам привітання з прикріпленим кодом знижки або з інформацією про коротку, зазвичай одноденну акцію. У перші дні нового року знижки здебільшого на модні товари, товари для здоров'я і краси:

  • чоботи жіночі;
  • косметичні засоби (Sephora, Douglas, Kiko);
  • жіночі сумки.

  • Blue monday

Синій понеділок (Blue monday) - найбільш гнітючий день в році і зазвичай припадає на третій понеділок січня. Інтернет-магазини намагаються поліпшити настрій своїх клієнтів і часто пропонують безкоштовну доставку в цей день або коди знижок, які діють тільки один день. Таку акцію проводять магазини з різним асортиментом.

  • День бабусі та дідуся

Це перша можливість після Різдва купити подарунок для важливої людини. Тому магазини пропонують різні види подарунків для літніх людей. У дні розпродажів в США ви можете замовити прикраси, гаманці, сумочки і навіть цікаві футболки для бабусі й дідуся.

Розпродаж лютого

  • День Святого Валентина

День святого Валентина - найголовніше свято закоханих практично в усьому світі. Магазини борються за покупців, що виражається в дуже цікавих пропозиціях. Споживачі отримують значний вибір акцій здебільшого серед косметики, жіночої нижньої білизни, невеликих подарунків і прикрас. Деякі магазини також вирішують об'єднати пропозиції попарно. Наприклад, пара наручних годинників: чоловічі і жіночі з нагоди Дня святого Валентина можуть коштувати на 30% дешевше.

Коли знижки на американських сайтах до Дня закоханих, купуйте:

  • нижню білизну;
  • жіночу або чоловічу туалетну воду і парфумерію;
  • аксесуари;
  • прикраси.

Фінал зимового розпродажу

Кінець лютого і початок березня - останній шанс скористатися зимовим розпродажем. Це період, коли знижки в США на одяг і взуття найбільші, але потрібно пам'ятати, що пропозиція буде дуже обмеженою. У багатьох магазинах залишаться тільки останні вироби менш популярних розмірів. Однак для нас це найкраща можливість заощадити багато грошей і підготуватися до наступного зимового сезону.

Акції та розпродажі в Америці: березень

  • Жіночий день

8 березня і за кілька днів до Всесвітнього Жіночого дня інтернет-магазини зосереджені на просуванні жіночих пропозицій. Знижки та розпродажі здебільшого включають подарунки, косметику та аксесуари. Магазини створюють спеціальні набори для жінок, що полегшує завдання чоловікам, які не знають, який подарунок вибрати.

  • Перший день справжньої весни

21 березня стартують перші акції весняних колекцій. Це ідеальний момент для магазинів, щоб презентувати нову пропозицію. Невелике зниження цін в цей день спонукає вас змінити зимовий гардероб на весняний. Багато магазинів також пропонують безкоштовну доставку. Однак реального зниження цін доведеться почекати до червня.

  • День Air Max 26 березня

Це незвичайне свято - чудова нагода придбати модні останнім часом кросівки Air Max від Nike. Варто відвідати магазини спортивного взуття, адже в цей день знайдете значне зниження цін на деякі моделі.

Кращі акції квітня

  • Великодні акції

У період перед Великоднем час подумати про оновлення домашнього декору. Тому магазини пропонують цікаві акції на все, від товарів для дому до декору. Чим ближче до Великодня, тим дешевші все ялинкові іграшки. Найбільші розпродажі починаються відразу після Різдва, коли магазини хочуть позбутися від асортименту.

Кращі акції травня й червня

  • День матері

Уже за кілька днів до Дня матері інтернет-магазини пропонують розпродажі в Америці. Вони просувають все, що можна використовувати як подарунок. Про це варто подумати заздалегідь і зробити покупку в Інтернеті. Це буде більш вигідно, ніж придбання в останню хвилину в звичайних магазинах.

  • День захисту дітей

До 1 червня, який є Днем захисту дітей, Інтернет буквально схиблений на іграшках, електронних гаджетах і дитячому одязі. Це другий раз після Різдва, коли ви отримуєте хорошу можливість купити щось новеньке для найменших членів нашої сім'ї. Все більше людей усвідомлено вибирають іграшки, віддаючи перевагу креативним і дерев'яним. У цьому випадку рекомендуємо купувати кубики Lego. В інтернеті вони дешевші на 20-30%, ніж у стаціонарних магазинах України, навіть поза періодом дії рекламної кампанії. За дитячими іграшками вирушайте на сайти SMYK, N11, Marka Bebe і ін.

  • День батька

До Дня батька інтернет-магазини готують акції на чоловічу парфумерію, годинники та невеликі електронні гаджети. Якщо виникнуть проблеми з вибором подарунка, віртуальне відвідування магазину обов'язково розвіє сумніви. Деякі магазини готують список ідей, розбитий на кілька цінових категорій.

Липневі спецпропозиції

  • Літні розпродажі

У липні немає особливого приводу для покупок, що не означає, що в інтернет-магазинах немає знижок. Навпаки. У цьому місяці починається великий літній розпродаж в США. Пропозиція вражає, і чим ближче до осені, тим нижчі ціни. У цей період можна купити дешеве спортивне взуття, сукні, літній одяг та сонцезахисні окуляри (Zara, Mango, Bershka тощо).

Кращі пропозиції та розпродажі: серпень

  • Знову в школу

У серпні починається ажіотаж серед батьків дітей, які повертаються в школу. Це можна побачити не тільки в магазинах канцелярських товарів, а й в Інтернеті. В акції беруть участь рюкзаки, шкільне приладдя, дитячий одяг і взуття. Це гарний час, щоб озброїти дитину перед початком навчального року. Деякі магазини електроніки також пропонують планшети, ноутбуки та принтери за зниженими цінами, що напевно буде корисно для старшокласників. Акція «Back To School» триватиме практично до кінця вересня.

Осінні розпродажі

  • Хеллоувін - ніч покупок

Найчастіше 31 жовтня - час, коли знижки в американських інтернет-магазинах практично на всі товари. Бренди намагаються продати осінні колекції і вже готуються до зимових розпродажів.

  • Чорна п'ятниця і Кіберпонеділок

Початок зимових розпродажів в Америці і Європі. Знижки на Чорну п'ятницю представлені практично в кожній категорії: одяг, електроніка, товари для дому, товари для дітей тощо. Цим точно слід скористатися.

Зимові розпродажі в США

  • Різдво

Здебільшого до Різдва (25 грудня) знижки вже набирають обертів. Багато товарів вдасться замовити за зниженою ціною аж до 70%. Встигніть скористатися найвигіднішими пропозиціями і ви.

Сподобався матеріал?

4.8 з 5 на основі 290 оцінок

Відправити

Ви ще не зареєструвалися в Meest Shopping?

Зареєструватися

Поширити

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Детальна інструкція
1

Зареєструйся у Meest Shopping

Перш за все, необхідно зареєструватися у персональному кабінеті на сайті meest.shopping, або у мобільному застосунку myMeest Shopping. Зареєструвавшись, ти отримаєш особистий ID-номер, який потрібен для доставки покупок в Україну.

Зареєструватись
2

Створи адресу отримувача

У персональному кабінеті на сайті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping, обери «Адреси отримувача» та заповни усі дані. Після створення, на твій e-mail прийде лист підтвердження. Зверни увагу, що підтвердити адресу отримувача потрібно з того ж пристрою, з якого її створювали.

Cтворити адресу
3

Зареєструйся на сайті магазину

Для зручності зареєструйся на сайті магазину, використовуючи адресу складу, як адресу доставки. Усі адреси знайдеш тут.

Заповни особисті дані: ПІБ, е-mail та додай ID-номер, біля імені, чи у будь-якому іншому рядку, де дозволено вводити цифри. Номер телефону зазнач складу. Зверни увагу, що деякі магазини не дозволяють використовувати один номер кілька разів, в такому разі, вкажи власний - на доставку це не вплине.

Обрати магазин
4

Придбай товар в інтернет-магазині

Тепер необхідно придбати та оплатити доставку до нашого складу. На етапі оформлення замовлення біля свого імені додай особистий ID-номер, який отримав при реєстрації, але, якщо система не пропускає, додай ID-номер у будь-якому іншому рядку.

В адресі доставки вкажи адресу нашого складу у тій країні. У рядку з номером телефону не забудь додати номер складу. Уся інформація щодо складів.

Обрати магазин
5

Зареєструй покупку 

Після покупки, служба доставки надішле на e-mail лист з трек-номером. Отримавши його, зареєструй замовлення у персональному кабінеті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping.

Зверни увагу, що замовляючи з Іспанії чи Португалії потрібно реєструвати номер замовлення, який прийде на e-mail від інтернет-магазину.

Перейти в кабінет
6

Оплати доставку 

Як тільки посилка прибуде на склад, працівники опрацюють заявку та виставлять рахунок. Ти отримаєш сповіщення у мобільному застосунку myMeest Shopping або на e-mail. На цьому етапі тобі потрібно оплатити доставку в Україну.

Перейти в кабінет
7

Відправ посилку в Україну

Якщо робиш це на сайті у персональному кабінеті, то ліворуч на панелі управління знайди «Замовлення» та перейди у розділ «Товари з магазинів». У ньому обери раніше створеного отримувача і натисни кнопку «Відправити».

Якщо відкрив мобільний застосунок myMeest Shopping - перейди у розділ «Замовлення», натисни на номер товару та обери «Відправити».

Перейти в кабінет
8

Отримай замовлення

Як тільки посилка прибуде на вказану тобою адресу, на твій e-mail прийде лист. Також інформація про прибуття буде відображена у персональному кабінеті. Хутчіш забирай покупки та насолоджуйся обновками!

Перейти в кабінет
Читайте також
Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 4

Новини компанії

23 / 4 / 2024

За кордоном автозапчастини дешевше – доставля...

Як купувати та доставляти з тих інтернет-магазинів, які не мають прямої доставки в Україну?...

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 5

Новини компанії

19 / 4 / 2024

Заробляй більше з Meest ПОШТА!

Відправляй з 4500+ відділень по Україні, а про вигоду ми подбаємо!

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 6

Новини компанії

18 / 4 / 2024

Знижки до Дня матері в інтернет-магазинах Євр...

SALE понад 80% на аксесуари, одяг, взуття та багато іншого!

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 7

Новини компанії

16 / 4 / 2024

Інтернет-магазини Канади: де знижки та що мож...

SALE на електроніку, автотовари, все для дому, одяг та багато іншого!

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 8

Новини компанії

11 / 4 / 2024

Результати розіграшу від Meest Shopping!

Обрано нових переможців!

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 9

Спеціальні пропозиції

10 / 4 / 2024

Отримай доставку подарунків від Binance & Meest Shopping!

Бери участь у розіграші крипти, ґаджетів і промокоду від Meest Shopping & Binance!...

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 10

Новини компанії

9 / 4 / 2024

Шопінгуй онлайн в Канаді – Meest Shopping дос...

Нова країна для онлайн-шопінгу! Відтепер Meest Shopping доставляє з Канади!...

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 11

Новини компанії

5 / 4 / 2024

Товари для дітей зі знижками до -50%!

Одяг, взуття, все для дитячої кімнати та багато іншого!

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 12

Новини компанії

5 / 4 / 2024

Результати розіграшу від Meest Shopping!

Хто виграв MacBook Air, AirPods Max та Apple Watch?

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 13

Новини компанії

4 / 4 / 2024

Стильний look від Каті Бльостки та добірка сп...

Аутфіт від блогерки та добірка трендових моделей спідниць на весну....

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 14

Новини компанії

1 / 4 / 2024

Туфлі в стилі Мері Джейн: що це, з чим носити...

Світ моди ніколи не залишається статичним, але є певні елементи, які завжди будуть у центрі уваги. Одними з таких є моде...

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 15

Новини компанії

29 / 3 / 2024

З чим носити короткий светр: створюємо стильн...

У сучасному світі моди короткий светр став не просто елементом гардероба, а важливою деталлю, що додає стилю, вишуканост...

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 16

Новини компанії

29 / 3 / 2024

Kitten Heels — справжній тренд 2024 року

У світі fashion завжди з’являються нові тренди, що підкорюють серця покупців, стильних блогерів та модних інфлюенс...

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 17

Новини компанії

29 / 3 / 2024

Польські автозапчастини: зручне та надійне до...

Купили пошкоджений автомобіль або побили авто в ДТП і не знаєте, де недорого купити запчастини для ремонту? У каталозі с...

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 18

Новини компанії

28 / 3 / 2024

Великодні знижки в інтернет-магазинах США три...

Святкові сейли до -75% на електроніку, косметику, товари для дому тощо!...

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 19

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Вибір вечірньої сукні: втілення стилю та елег...

Вечірня сукня — це не просто одяг, а важливий елемент вишуканого гардероба, який визначає ваш стиль та виражає ваш...

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 20

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Найкращі ідеї для стильних образів із сірими ...

Сірі штани — це класика, яка завжди актуальна в гардеробі як чоловіків, так і жінок. Їх можна використовувати як с...

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 21

Спеціальні пропозиції

27 / 3 / 2024

Meest Shopping & Binance: ловіть бонуси з наг...

Binance дарує криптовалюту! Отримуй до 25$! Вигідно з Meest Shopping.

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 22

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Все про дитячий брендовий одяг: чому варто ку...

Велике різноманіття речей для дітей змушує батьків розгубитися. Хочеться, щоб малюк одягав якісні, довговічні та красиві...

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 23

Новини компанії

26 / 3 / 2024

Весняний розпродаж у ASOS Англія!

Знижки до -65% на різні категорії товарів!

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 24

Новини компанії

25 / 3 / 2024

Модні жіночі светри з замком: погляд у світ т...

У світі моди постійно з’являються нові тренди, які змінюють уявлення про стиль і гардероб. Одним із найцікавіших і...

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 25

Новини компанії

25 / 3 / 2024

Шукайте ідеальний образ: вибір білих штанів д...

Білі жіночі штани — це не лише елемент гардероба, а базова деталь, яка може зробити ваш образ стильним і неповторн...

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 26

Новини компанії

22 / 3 / 2024

Трикотажні штани в рубчик: нова тенденція в м...

Трикотажні штани в рубчик — це не лише зручний елемент гардероба, але й витончена деталь, яка може додати стилю та...

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 27

Новини компанії

22 / 3 / 2024

Блузки з об’ємними рукавами: відтінки трендів...

Жіночність та елегантність завжди були в основі моди, втім, щоразу вони виявляються в новому світлі, відображаючи динамі...

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 28

Новини компанії

21 / 3 / 2024

Знижки в інтернет-магазинах Іспанії!

Розповідаємо, де шукати найбільші сейли!

Календар свят і розпродажів в США: кращі пропозиції в онлайн магазинах, якими варто скористатися - 29

Новини компанії

21 / 3 / 2024

Зміна адреси складу Meest Shopping у Польщі!

Важлива інформація! 

Отримуй новини першим

Дізнавайся про знижки, розпродажі, акції, тренди та новини закордонного онлайн-шопінгу.

Дякуємо за оцінку!

Мово рідна, слово рідне,

Хто вас забуває, той у грудях не серденько, а лиш камінь має.