Online Chat
Весняна акційна пропозиція для зареєстрованих клієнтів
Детальніше

Завантажте додаток

Встановлюйте додаток та купуйте онлайн за кордоном ще зручніше!

Виберіть спосіб реєстрації

Ви можете зареєструватись у веб-версії або у додатку

Веб-версія
  • Meest Shopping
  • Блог
  • Модні кольори весна-літо 2022. Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Вибираємо ТОП-10 кольорів цього сезону!
Meest Shopping Ukraine 2024-04-24T17:55:34+00:00

15 хв

7719

4.6

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 3

15 хв

7719

4.6

Модні кольори весна-літо 2022. Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Вибираємо ТОП-10 кольорів цього сезону!

У зведеннях наймодніших кольорів весни-літа 2022 року фігурує до 30 відтінків. Ми обмежуємо строкату різноманітність, яка домінувала на подіумах, 10-ма найпопулярнішими. Підготовлений нами рейтинг включає місце для вічних білого і чорного, а також для кількох сміливіших пропозицій, які незабаром можуть домінувати у вуличній моді. Модні кольори весни-літа 2022 настільки різноманітні за відтінками, що кожен вибере щось для себе.

1. Білий

Незважаючи на те, що у весняно-літньому сезоні ми забуваємо про снігоступи, пуховики і хутряні шапки, дизайнери приготували якийсь акцент, що відсилає до осені та зими. Ми говоримо про відтінок білого. Білий - один з наймодніших кольорів весни-літа 2022. Відтінок з'явився в колекціях топових будинків моди. Його демонструють Dior, Chloe. Однак ми не сумніваємося, що без підтримки модельєрів чистий, свіжий та універсальний відтінок також знайде місце у вашому вбранні на весняні та літні місяці.

2. Чорний

Чорний поза часом, завжди в моді та постійно присутній у колекціях. Тому не дивно, що він з'явився і під час презентації весни-літа 2022. Чорний колір може мати різні обличчя. З одного боку, він відмінно гармонує з готичними, темними колекціями, а з іншого боку, також чудово поєднується з дуже елегантними фасонами – костюмами та сукнями. Отже, яке обличчя чорного ми дізнаємось у сезоні весна-літо 2022? Дизайнери по-різному підійшли до інтерпретації цього кольору. Натхнення чорною стилізацією можна знайти у Chanel, Bottega Veneta.

3. Попкорн

Інфлюєнсери сходять з розуму від кольору вершкового масла. Однак такий самий відтінок або дуже схожий можна зустріти і під іншими назвами. Очищений банан, лимонне морозиво або попкорн, який, за словами Pantone, є одним із хітів показів сезону весна-літо 2022. Цей яскравий відтінок жовтого або, можливо, просто темно-кремовий просували багато брендів. Серед них неможливо залишити без уваги такі бренди, як Max Mara, Chloe і Bottega Veneta. Подібне поєднання кольорів в одязі 2022 можна знайти й у брендів мас-маркету ZARA, H&M, MASSIMO DUTTI.

Якщо ви шукаєте нейтральний, але водночас літній і свіжий колір, то відтінок попкорну або, як вважають за краще інфлюєнсери, вершкового, буде дуже доречним.

4. Червоний

Вогняно-яскравий червоний - один із найвиразніших кольорів весни-літа 2022. Відтінок Poinciana Red - пропозиція, яку можна носити з голови до ніг. Тільки подивіться, як цей колір інтерпретувала Кароліна Еррера. У її колекції червоний силует був такий від а до я. Червона сукня, високі підбори, сумочка і навіть губи – з одного боку дуже виразна пропозиція, а з іншого боку, шляхом використання єдиного кольору, образи стають послідовними та приємними для очей. Ніщо не заважає вибрати такий, червоний total look і на літо. Тренди в одязі 2022 дає змогу реалізувати будь-які фантазії.

5. Лаймовий

Флуоресцентні відтінки не входять до числа хітів весни-літа 2022, але це не означає, що модельєри дозволять нам зовсім забути про неон. Дуже інтенсивний салатовий - один з відтінків, що повторюються, який, за їх словами, просто створений для поєднання з сукнями. Лаймові витвори у відтінку Fragile Sprout на весну-літо 2022 представили Valentino, Badgley Mischka та Naeem Khan. Якщо ви хочете, щоб теплі місяці отримали додатковий заряд позитивної енергії завдяки кольору, краще за модний салатовий нічого не знайти.

6. Very Peri

Наймоднішим кольором 2022 став відтінок Very Peri. Цей фіолетовий з відтінком синього тут не випадковий. Very Peri покликаний стимулювати творчість, надихати й допомагати вам знайти себе в реальності, що змінюється. Одним словом, це барвистий ковток свіжості, який не міг вислизнути від уваги модельєрів. Характерний відтінок фіолетового з'явився в багатьох колекціях навесні-літом 2022. Його можна було побачити на подіумах Valentino, Lanvin та Alberta Ferretti.

7. Коричневий

Модні кольори весна-літо 2022 року не обійшлися без відтінків коричневого. При цьому дизайнери не наголошували на якомусь одному відтінку. Завдяки цьому наступного сезону у всіх любительок цього кольору буде з чого вибирати. Перший це дуже темний відтінок коричневого, який називається Coffee Quartz. Інший був трохи світліший Coca Mocha. Останній – теплий карамельний відтінок, який називається «Коричневий Судан».

8. Пудрово-рожевий

В останні сезони ми носимо пастельні тони цілий рік. Вони ідеально поєднуються з пропозиціями на осінь та зиму, а потім залишаються довше, і ми носимо їх також навесні та влітку. Тепер усе буде інакше. У пастельно-фіолетового під назвою Orchid Bloom Lavender, зеленого сорбету Fair Green та ніжного блакитного Spun Sugar з'явиться сильний конкурент у вигляді пудрово-рожевого. Цей ніжний відтінок з'явився у багатьох колекціях. Модний колір 2022 в одязі вдасться знайти у Rodarte, Michael Kors та Sandy Liang. У цих колекціях переважає пастельний відтінок під назвою Gossamer Pink.

9. Зелений

Насичений, соковитий зелений колір — це пропозиція, за якою ми су суували після осінніх та зимових місяців. Смарагдово-зелений - дуже глибокий відтінок, який підійде практично всім. З цієї причини смарагдово-зелений — один із найкращих колірних рішень на весну-літо 2022. Цей благородний відтінок з'явився у багатьох колекціях. У магазинах MANGO OUTLET, BOOHOO також знайдете зелений колір в одязі.

10. Рожевий

На подіумах були різні варіанти рожевого. Пастельні відтінки Gossamer Pink та Potpourri – пропозиція для любителів спокійних кольорів. Жувальна гумка - варіант для любителів цукеркової версії рожевого. Але це ще не кінець. Поруч із ним також була інтенсивна і темна фуксія, яку ми бачили цього разу під назвою Innuendo.

Сподобався матеріал?

4.6 з 5 на основі 400 оцінок

Відправити

Ви ще не зареєструвалися в Meest Shopping?

Зареєструватися

Поширити

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Детальна інструкція
1

Зареєструйся у Meest Shopping

Перш за все, необхідно зареєструватися у персональному кабінеті на сайті meest.shopping, або у мобільному застосунку myMeest Shopping. Зареєструвавшись, ти отримаєш особистий ID-номер, який потрібен для доставки покупок в Україну.

Зареєструватись
2

Створи адресу отримувача

У персональному кабінеті на сайті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping, обери «Адреси отримувача» та заповни усі дані. Після створення, на твій e-mail прийде лист підтвердження. Зверни увагу, що підтвердити адресу отримувача потрібно з того ж пристрою, з якого її створювали.

Cтворити адресу
3

Зареєструйся на сайті магазину

Для зручності зареєструйся на сайті магазину, використовуючи адресу складу, як адресу доставки. Усі адреси знайдеш тут.

Заповни особисті дані: ПІБ, е-mail та додай ID-номер, біля імені, чи у будь-якому іншому рядку, де дозволено вводити цифри. Номер телефону зазнач складу. Зверни увагу, що деякі магазини не дозволяють використовувати один номер кілька разів, в такому разі, вкажи власний - на доставку це не вплине.

Обрати магазин
4

Придбай товар в інтернет-магазині

Тепер необхідно придбати та оплатити доставку до нашого складу. На етапі оформлення замовлення біля свого імені додай особистий ID-номер, який отримав при реєстрації, але, якщо система не пропускає, додай ID-номер у будь-якому іншому рядку.

В адресі доставки вкажи адресу нашого складу у тій країні. У рядку з номером телефону не забудь додати номер складу. Уся інформація щодо складів.

Обрати магазин
5

Зареєструй покупку 

Після покупки, служба доставки надішле на e-mail лист з трек-номером. Отримавши його, зареєструй замовлення у персональному кабінеті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping.

Зверни увагу, що замовляючи з Іспанії чи Португалії потрібно реєструвати номер замовлення, який прийде на e-mail від інтернет-магазину.

Перейти в кабінет
6

Оплати доставку 

Як тільки посилка прибуде на склад, працівники опрацюють заявку та виставлять рахунок. Ти отримаєш сповіщення у мобільному застосунку myMeest Shopping або на e-mail. На цьому етапі тобі потрібно оплатити доставку в Україну.

Перейти в кабінет
7

Відправ посилку в Україну

Якщо робиш це на сайті у персональному кабінеті, то ліворуч на панелі управління знайди «Замовлення» та перейди у розділ «Товари з магазинів». У ньому обери раніше створеного отримувача і натисни кнопку «Відправити».

Якщо відкрив мобільний застосунок myMeest Shopping - перейди у розділ «Замовлення», натисни на номер товару та обери «Відправити».

Перейти в кабінет
8

Отримай замовлення

Як тільки посилка прибуде на вказану тобою адресу, на твій e-mail прийде лист. Також інформація про прибуття буде відображена у персональному кабінеті. Хутчіш забирай покупки та насолоджуйся обновками!

Перейти в кабінет
Читайте також
Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 4

Новини компанії

23 / 4 / 2024

За кордоном автозапчастини дешевше – доставля...

Як купувати та доставляти з тих інтернет-магазинів, які не мають прямої доставки в Україну?...

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 5

Новини компанії

19 / 4 / 2024

Заробляй більше з Meest ПОШТА!

Відправляй з 4500+ відділень по Україні, а про вигоду ми подбаємо!

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 6

Новини компанії

18 / 4 / 2024

Знижки до Дня матері в інтернет-магазинах Євр...

SALE понад 80% на аксесуари, одяг, взуття та багато іншого!

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 7

Новини компанії

16 / 4 / 2024

Інтернет-магазини Канади: де знижки та що мож...

SALE на електроніку, автотовари, все для дому, одяг та багато іншого!

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 8

Новини компанії

11 / 4 / 2024

Результати розіграшу від Meest Shopping!

Обрано нових переможців!

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 9

Спеціальні пропозиції

10 / 4 / 2024

Отримай доставку подарунків від Binance & Meest Shopping!

Бери участь у розіграші крипти, ґаджетів і промокоду від Meest Shopping & Binance!...

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 10

Новини компанії

9 / 4 / 2024

Шопінгуй онлайн в Канаді – Meest Shopping дос...

Нова країна для онлайн-шопінгу! Відтепер Meest Shopping доставляє з Канади!...

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 11

Новини компанії

5 / 4 / 2024

Товари для дітей зі знижками до -50%!

Одяг, взуття, все для дитячої кімнати та багато іншого!

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 12

Новини компанії

5 / 4 / 2024

Результати розіграшу від Meest Shopping!

Хто виграв MacBook Air, AirPods Max та Apple Watch?

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 13

Новини компанії

4 / 4 / 2024

Стильний look від Каті Бльостки та добірка сп...

Аутфіт від блогерки та добірка трендових моделей спідниць на весну....

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 14

Новини компанії

1 / 4 / 2024

Туфлі в стилі Мері Джейн: що це, з чим носити...

Світ моди ніколи не залишається статичним, але є певні елементи, які завжди будуть у центрі уваги. Одними з таких є моде...

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 15

Новини компанії

29 / 3 / 2024

З чим носити короткий светр: створюємо стильн...

У сучасному світі моди короткий светр став не просто елементом гардероба, а важливою деталлю, що додає стилю, вишуканост...

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 16

Новини компанії

29 / 3 / 2024

Kitten Heels — справжній тренд 2024 року

У світі fashion завжди з’являються нові тренди, що підкорюють серця покупців, стильних блогерів та модних інфлюенс...

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 17

Новини компанії

29 / 3 / 2024

Польські автозапчастини: зручне та надійне до...

Купили пошкоджений автомобіль або побили авто в ДТП і не знаєте, де недорого купити запчастини для ремонту? У каталозі с...

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 18

Новини компанії

28 / 3 / 2024

Великодні знижки в інтернет-магазинах США три...

Святкові сейли до -75% на електроніку, косметику, товари для дому тощо!...

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 19

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Вибір вечірньої сукні: втілення стилю та елег...

Вечірня сукня — це не просто одяг, а важливий елемент вишуканого гардероба, який визначає ваш стиль та виражає ваш...

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 20

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Найкращі ідеї для стильних образів із сірими ...

Сірі штани — це класика, яка завжди актуальна в гардеробі як чоловіків, так і жінок. Їх можна використовувати як с...

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 21

Спеціальні пропозиції

27 / 3 / 2024

Meest Shopping & Binance: ловіть бонуси з наг...

Binance дарує криптовалюту! Отримуй до 25$! Вигідно з Meest Shopping.

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 22

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Все про дитячий брендовий одяг: чому варто ку...

Велике різноманіття речей для дітей змушує батьків розгубитися. Хочеться, щоб малюк одягав якісні, довговічні та красиві...

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 23

Новини компанії

26 / 3 / 2024

Весняний розпродаж у ASOS Англія!

Знижки до -65% на різні категорії товарів!

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 24

Новини компанії

25 / 3 / 2024

Модні жіночі светри з замком: погляд у світ т...

У світі моди постійно з’являються нові тренди, які змінюють уявлення про стиль і гардероб. Одним із найцікавіших і...

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 25

Новини компанії

25 / 3 / 2024

Шукайте ідеальний образ: вибір білих штанів д...

Білі жіночі штани — це не лише елемент гардероба, а базова деталь, яка може зробити ваш образ стильним і неповторн...

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 26

Новини компанії

22 / 3 / 2024

Трикотажні штани в рубчик: нова тенденція в м...

Трикотажні штани в рубчик — це не лише зручний елемент гардероба, але й витончена деталь, яка може додати стилю та...

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 27

Новини компанії

22 / 3 / 2024

Блузки з об’ємними рукавами: відтінки трендів...

Жіночність та елегантність завжди були в основі моди, втім, щоразу вони виявляються в новому світлі, відображаючи динамі...

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 28

Новини компанії

21 / 3 / 2024

Знижки в інтернет-магазинах Іспанії!

Розповідаємо, де шукати найбільші сейли!

Модні кольори весна-літо 2022 - Які відтінки з подіумів перенести у власні образи? Meest Shopping - 29

Новини компанії

21 / 3 / 2024

Зміна адреси складу Meest Shopping у Польщі!

Важлива інформація! 

Отримуй новини першим

Дізнавайся про знижки, розпродажі, акції, тренди та новини закордонного онлайн-шопінгу.

Дякуємо за оцінку!

Мово рідна, слово рідне,

Хто вас забуває, той у грудях не серденько, а лиш камінь має.