Online Chat
Весняна акційна пропозиція для зареєстрованих клієнтів
Детальніше

Завантажте додаток

Встановлюйте додаток та купуйте онлайн за кордоном ще зручніше!

Виберіть спосіб реєстрації

Ви можете зареєструватись у веб-версії або у додатку

Веб-версія
  • Meest Shopping
  • Блог
  • Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping
Meest Shopping Ukraine 2024-04-26T18:50:23+00:00

14 хв

6710

5

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 3

14 хв

6710

5

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping

Процес піднесення подарунків може принести багато радості не тільки одержувачу, а й дарувальнику. Однак є одна умова - ви повинні знати, що купувати. Якщо ви шукаєте подарунки на День Святого Миколая дорослим або дітям, але в голову нічого не приходить, обов'язково прочитайте нашу статтю. Ви знайдете багато перевірених ідей, які обов'язково приведуть вас на вірний шлях.

Подарунки на Святого Миколая дітям

Оскільки день Святого Миколая - це все-таки більше дитяче свято і саме їх очі світяться яскравіше в передчутті дива, то почнемо саме з цих маленьких любителів подарунків.

  1. Казкові іграшки. У разі батьків, які хочуть зробити подарунки на Святого Миколая своїй дитині, проблема зазвичай не в ідеях (їх часто дає сама дитина), а, можливо, в їх ціні. Гірше, якщо ми хочемо щось подарувати чужому маляті. Вибір іграшок на ринку величезний і в ньому легко заблукати. Щоб цього не сталося, варто поцікавитися у батьків, яка улюблена казка їх дитини. Більшість магазинів іграшок пропонують товари, пов'язані з популярними мультфільмами Діснея, такими як «Міньйон» або «Смурфики». Напевно багатьом дівчаткам сподобається лялька, схожа на Ельзу - героїню «Холодного серця», а багато хлопчиків підскочать від радості при вигляді Блискавки Макквіна - машини з мультфільму «Тачки». Величезний асортимент іграшок різних брендів ви знайдете на сайтах Amazon.de, eBay.com або Smyk (Польща).
  2. Цікаві і потрібні подарунки дітям на Миколая - це завжди великий виклик. Ведмедики Тедді, ляльки, ще один набір кубиків - у вашої дитини напевно багато іграшок і, ймовірно, вона втратила інтерес до більшості з них. Так що в цьому році можна проявити креативність. Подивіться, чим їх замінити:
  • набір новорічної постільної білизни - цікаві принти ви знайдете в інтернет-магазині TAC;

  • рюкзак-мішок і «бананка» - практично в кожному монобрендовому магазині є різні варіанти;

  • цікава настільна лампа школяреві, нічний світильник - немовляті;

  • м'які пуфи-мішки.

 Що подарувати на Святого Миколая рідним і близьким

  1. Набір для вдалого вечора. Також може бути великою проблемою, що подарувати на День Святого Миколая своєму партнерові. На початку відносин зазвичай простіше, але через багато років ми часто стикаємося з ситуацією - «це вже було». Набір для вдалого вечора універсальний і для жінок, і для чоловіків. Що в нього входить? Наприклад, ароматична свічка, шоколад. Також в набір може входити нижня білизна (шукайте на італійському сайті Intimissimi) або пляшка шампанського і полуниця.

  2. Комплект для зимового вечора. Комплект на зимовий вечір - відмінний варіант, якщо ви замислюєтеся, що подарувати на Миколая. Це може бути, наприклад, книга і ковдра, а також DVD-фільм і теплі шкарпетки або компакт-диск улюбленої групи і грілка. Цікаві варіанти ви знайдете на британському сайті George або французькому La Redoute. Якщо ви хочете додати в такий набір щось ще, це може бути какао, зігріваючий чай або пляшка вина, з якого можна приготувати глінтвейн. А тепер уявіть, що ваша мама або подруга приходить додому холодною і згадує, що у неї готовий такий набір. У такій ситуації напевно буде дуже тепло подумати про людину, яка їй його подарувала.

  3. Настільна гра. Настільна гра - це подарунки від Святого Миколая, які ми можемо успішно дарувати не тільки дитині, але і дорослому. У цій категорії знайдеться щось для кожного.

  4. Електронний гаджет. Купівля електронного гаджета не обов'язково означає витрачати цілий статок. Є багато цікавих пристроїв, які порадують не тільки ентузіастів нових технологій. Той, хто користується комп'ютером, буде задоволений USB-вентилятором або підігрівачем чашок. У вашої мами болять очі від читання в темряві? Світлодіодна лампа їй обов'язково сподобається. Браслет, що відслідковує життєві показники під час тренування, може стати для спортсмена приємною дрібницею. Любителі кави можуть насолодитися кавомолкою для помелу кави або вспінювачем молока (знайдете на сайті tchibo.de).

  5. Набір чашок. Любителям кави подаруйте набір чашок з блюдцями, в яких вони будуть подавати своїм гостям (а може, і вам!) ароматний еспрессо. Оскільки це різдвяний подарунок, вибирайте різдвяний порцеляновий сервіз красивого червоного і золотого кольорів. Він відмінно доповнить оформлення будь-якого святкового інтер'єру. Часто набір упакований в подарункову коробку, що може бути дуже корисним, якщо ви не любите самі упаковувати подарунки.

  6. Фоторамка. Остання пропозиція для подарунка - фоторамка. Якщо можливо, відразу ж вставте в неї сімейне фото. Батьки або друзі обов'язково будуть в захваті!

Як ви змогли переконатися, ідей, що подарувати на День Святого Миколая дуже багато. І хоча здається, що до свята залишилося більше двох місяців, до вибору подарунків варто готуватися вже. Замовивши потрібні товари з Європи з сервісом Meest Shopping, ви заощадите гроші і дорогоцінний час.

Ви замовляєте – Meest Shopping доставляє!

Сподобався матеріал?

5 з 5 на основі 595 оцінок

Відправити

Ви ще не зареєструвалися в Meest Shopping?

Зареєструватися

Поширити

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Детальна інструкція
1

Зареєструйся у Meest Shopping

Перш за все, необхідно зареєструватися у персональному кабінеті на сайті meest.shopping, або у мобільному застосунку myMeest Shopping. Зареєструвавшись, ти отримаєш особистий ID-номер, який потрібен для доставки покупок в Україну.

Зареєструватись
2

Створи адресу отримувача

У персональному кабінеті на сайті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping, обери «Адреси отримувача» та заповни усі дані. Після створення, на твій e-mail прийде лист підтвердження. Зверни увагу, що підтвердити адресу отримувача потрібно з того ж пристрою, з якого її створювали.

Cтворити адресу
3

Зареєструйся на сайті магазину

Для зручності зареєструйся на сайті магазину, використовуючи адресу складу, як адресу доставки. Усі адреси знайдеш тут.

Заповни особисті дані: ПІБ, е-mail та додай ID-номер, біля імені, чи у будь-якому іншому рядку, де дозволено вводити цифри. Номер телефону зазнач складу. Зверни увагу, що деякі магазини не дозволяють використовувати один номер кілька разів, в такому разі, вкажи власний - на доставку це не вплине.

Обрати магазин
4

Придбай товар в інтернет-магазині

Тепер необхідно придбати та оплатити доставку до нашого складу. На етапі оформлення замовлення біля свого імені додай особистий ID-номер, який отримав при реєстрації, але, якщо система не пропускає, додай ID-номер у будь-якому іншому рядку.

В адресі доставки вкажи адресу нашого складу у тій країні. У рядку з номером телефону не забудь додати номер складу. Уся інформація щодо складів.

Обрати магазин
5

Зареєструй покупку 

Після покупки, служба доставки надішле на e-mail лист з трек-номером. Отримавши його, зареєструй замовлення у персональному кабінеті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping.

Зверни увагу, що замовляючи з Іспанії чи Португалії потрібно реєструвати номер замовлення, який прийде на e-mail від інтернет-магазину.

Перейти в кабінет
6

Оплати доставку 

Як тільки посилка прибуде на склад, працівники опрацюють заявку та виставлять рахунок. Ти отримаєш сповіщення у мобільному застосунку myMeest Shopping або на e-mail. На цьому етапі тобі потрібно оплатити доставку в Україну.

Перейти в кабінет
7

Відправ посилку в Україну

Якщо робиш це на сайті у персональному кабінеті, то ліворуч на панелі управління знайди «Замовлення» та перейди у розділ «Товари з магазинів». У ньому обери раніше створеного отримувача і натисни кнопку «Відправити».

Якщо відкрив мобільний застосунок myMeest Shopping - перейди у розділ «Замовлення», натисни на номер товару та обери «Відправити».

Перейти в кабінет
8

Отримай замовлення

Як тільки посилка прибуде на вказану тобою адресу, на твій e-mail прийде лист. Також інформація про прибуття буде відображена у персональному кабінеті. Хутчіш забирай покупки та насолоджуйся обновками!

Перейти в кабінет
Читайте також
Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 4

Новини компанії

23 / 4 / 2024

За кордоном автозапчастини дешевше – доставля...

Як купувати та доставляти з тих інтернет-магазинів, які не мають прямої доставки в Україну?...

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 5

Новини компанії

19 / 4 / 2024

Заробляй більше з Meest ПОШТА!

Відправляй з 4500+ відділень по Україні, а про вигоду ми подбаємо!

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 6

Новини компанії

18 / 4 / 2024

Знижки до Дня матері в інтернет-магазинах Євр...

SALE понад 80% на аксесуари, одяг, взуття та багато іншого!

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 7

Новини компанії

16 / 4 / 2024

Інтернет-магазини Канади: де знижки та що мож...

SALE на електроніку, автотовари, все для дому, одяг та багато іншого!

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 8

Новини компанії

11 / 4 / 2024

Результати розіграшу від Meest Shopping!

Обрано нових переможців!

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 9

Спеціальні пропозиції

10 / 4 / 2024

Отримай доставку подарунків від Binance & Meest Shopping!

Бери участь у розіграші крипти, ґаджетів і промокоду від Meest Shopping & Binance!...

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 10

Новини компанії

9 / 4 / 2024

Шопінгуй онлайн в Канаді – Meest Shopping дос...

Нова країна для онлайн-шопінгу! Відтепер Meest Shopping доставляє з Канади!...

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 11

Новини компанії

5 / 4 / 2024

Товари для дітей зі знижками до -50%!

Одяг, взуття, все для дитячої кімнати та багато іншого!

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 12

Новини компанії

5 / 4 / 2024

Результати розіграшу від Meest Shopping!

Хто виграв MacBook Air, AirPods Max та Apple Watch?

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 13

Новини компанії

4 / 4 / 2024

Стильний look від Каті Бльостки та добірка сп...

Аутфіт від блогерки та добірка трендових моделей спідниць на весну....

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 14

Новини компанії

1 / 4 / 2024

Туфлі в стилі Мері Джейн: що це, з чим носити...

Світ моди ніколи не залишається статичним, але є певні елементи, які завжди будуть у центрі уваги. Одними з таких є моде...

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 15

Новини компанії

29 / 3 / 2024

З чим носити короткий светр: створюємо стильн...

У сучасному світі моди короткий светр став не просто елементом гардероба, а важливою деталлю, що додає стилю, вишуканост...

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 16

Новини компанії

29 / 3 / 2024

Kitten Heels — справжній тренд 2024 року

У світі fashion завжди з’являються нові тренди, що підкорюють серця покупців, стильних блогерів та модних інфлюенс...

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 17

Новини компанії

29 / 3 / 2024

Польські автозапчастини: зручне та надійне до...

Купили пошкоджений автомобіль або побили авто в ДТП і не знаєте, де недорого купити запчастини для ремонту? У каталозі с...

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 18

Новини компанії

28 / 3 / 2024

Великодні знижки в інтернет-магазинах США три...

Святкові сейли до -75% на електроніку, косметику, товари для дому тощо!...

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 19

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Вибір вечірньої сукні: втілення стилю та елег...

Вечірня сукня — це не просто одяг, а важливий елемент вишуканого гардероба, який визначає ваш стиль та виражає ваш...

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 20

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Найкращі ідеї для стильних образів із сірими ...

Сірі штани — це класика, яка завжди актуальна в гардеробі як чоловіків, так і жінок. Їх можна використовувати як с...

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 21

Спеціальні пропозиції

27 / 3 / 2024

Meest Shopping & Binance: ловіть бонуси з наг...

Binance дарує криптовалюту! Отримуй до 25$! Вигідно з Meest Shopping.

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 22

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Все про дитячий брендовий одяг: чому варто ку...

Велике різноманіття речей для дітей змушує батьків розгубитися. Хочеться, щоб малюк одягав якісні, довговічні та красиві...

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 23

Новини компанії

26 / 3 / 2024

Весняний розпродаж у ASOS Англія!

Знижки до -65% на різні категорії товарів!

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 24

Новини компанії

25 / 3 / 2024

Модні жіночі светри з замком: погляд у світ т...

У світі моди постійно з’являються нові тренди, які змінюють уявлення про стиль і гардероб. Одним із найцікавіших і...

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 25

Новини компанії

25 / 3 / 2024

Шукайте ідеальний образ: вибір білих штанів д...

Білі жіночі штани — це не лише елемент гардероба, а базова деталь, яка може зробити ваш образ стильним і неповторн...

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 26

Новини компанії

22 / 3 / 2024

Трикотажні штани в рубчик: нова тенденція в м...

Трикотажні штани в рубчик — це не лише зручний елемент гардероба, але й витончена деталь, яка може додати стилю та...

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 27

Новини компанії

22 / 3 / 2024

Блузки з об’ємними рукавами: відтінки трендів...

Жіночність та елегантність завжди були в основі моди, втім, щоразу вони виявляються в новому світлі, відображаючи динамі...

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 28

Новини компанії

21 / 3 / 2024

Знижки в інтернет-магазинах Іспанії!

Розповідаємо, де шукати найбільші сейли!

Що подарувати на день Святого Миколая: топ ідей від Meest Shopping | Meest Shopping - 29

Новини компанії

21 / 3 / 2024

Зміна адреси складу Meest Shopping у Польщі!

Важлива інформація! 

Отримуй новини першим

Дізнавайся про знижки, розпродажі, акції, тренди та новини закордонного онлайн-шопінгу.

Дякуємо за оцінку!

Мово рідна, слово рідне,

Хто вас забуває, той у грудях не серденько, а лиш камінь має.