Online Chat
Весняна акційна пропозиція для зареєстрованих клієнтів
Детальніше

Завантажте додаток

Встановлюйте додаток та купуйте онлайн за кордоном ще зручніше!

Виберіть спосіб реєстрації

Ви можете зареєструватись у веб-версії або у додатку

Веб-версія
Meest Shopping Ukraine 2024-03-28T23:17:17+00:00

14 хв

4591

4.4

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Топ кращих подарунків на Новий рік 2021

14 хв

4591

4.4

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021

Наближається 2021 рік. Новий рік, а також всі Різдвяні свята - це час подарунків. У цей період всім хочеться чогось незвичайного і казкового. І, звичайно ж, приємно порадувати рідних і близьких оригінальними і креативними подарунками, які покажуть всю теплоту і ніжність, з якою ви до них ставитеся. Але коли починаєш замислюватися, скільки подарунків потрібно купити напередодні НР, розумієш, що вийде пристойна сума, яка може зіпсувати святковий настрій. Як же купити найкращі подарунки на Новий рік, але при цьому не витратити тисячі. Наші основні поради:

  • купувати найкращі подарунки на Новий рік завчасно;


  • здійснювати покупки в іноземних інтернет-магазинах, ціни в яких часто нижче, ніж в українських.

Ідеї до свята 2021: вибираємо найкращий подарунок на Новий рік для дітей?

Напевно, ніхто не чекає подарунка так, як діти. Їм точно сподобаються різноманітні солодощі, шоколадні цукерки або фрукти, наприклад апельсини та мандарини. Але вони всі також чекають більш значущого подарунку.

Хороший спосіб дізнатися, які найкращі новорічні подарунки чекає ваша дитина - писати разом з нею лист Діду Морозу, але якщо цей варіант вам не підходить, то зараз ми розповімо про новорічні подарунки, які сподобаються всім дітям.

Кращий подарунок на Новий рік для дівчаток

  1. Багато дівчаток хочуть бути схожими на своїх мам і часто беруть косметику у дорослих. Тому хороша ідея - дитяча косметика, що не шкодить юним принцесам. Шукайте пропозиції в інтернет-магазинах amazon.de, eBay (Німеччина або Англія).


  2. Ви можете подарувати дівчинці красиві м'які іграшки зі щасливими картинками або стильні ляльки Барбі, дівчатка обов'язково оцінять такі милі подарунки і з задоволенням з ними пограють. Багато варіантів ви знайдете на польському сайті Smyk.

Подарунки на Новий рік 2021 для хлопчиків

  1. Який дорослий чоловік не любить машини? Тому маленькому хлопчикові можна подарувати іграшки, особливо машинки на акумуляторі. Хороший варіант - конструктор Lego, такі подарунки не залишать байдужим жодного хлопчика.


  2. І дівчаткам, і хлопчикам можна подарувати одяг на свято. Наприклад, шарф і шапку з дивовижним новорічним принтом або теплі туніки. Ці чудові подарунки не тільки корисні і практичні, але і дуже красиві. Хороші подарунки на Новий рік вже представлені в каталогах George, H&M, Zara, Mango.


  3. Альтернативні ідеї подарунків для дітей - різні розвиваючі ігри, набори для малювання та аксесуари, які допоможуть вашій дитині рости. Багато цікавих варіантів є на сайті Amazon. Зробіть дітям найкращі подарунки до Нового року, адже їхнє щастя - ваше щастя.

Новорічні подарунки для кращої подруги або коханої дівчини

  1. Для жінки косметики багато не буває. Декоративна або по догляду за обличчям і тілом - актуальних трендів багато. Якщо купувати на сайтах Sephora або Douglas, ви можете бути впевнені в якості товару. Ви також можете подарувати косметику і красиво упакувати її в елегантну коробку.


  2. Жодна представниця прекрасної статі не буде проти отримати від коханої людини красиві і дорогі прикраси. Такі подарунки просто розкішні, і перед таким чоловіком не встоїть жодна жінка.


  3. Солодощі - гарне доповнення до основного подарунка. Печиво у формі серця, квітки або зірочки може бути приготоване з різного тіста: пісочного, імбирного, бісквіта.


  4. Сумки, біжутерія, головні убори - також гарні подарунки на Новий рік. Але тут важливо мати уявлення про гардероб подруги, колеги по роботі або коханої жінки. Адже аксесуари повинні відповідати обраному стилю і колірній гамі речей з гардероба.

Кращий подарунок чоловікові на Новий рік

Чоловіки досить вимогливі, тому подарунки для них повинні бути корисними, цікавими і незабутніми:

  1. Дуже корисна і стильна річ для чоловіків - павербанк, тобто портативний зарядний пристрій для телефону. Такі необхідні і часто затребувані подарунки на Новий рік точно не припадають пилом на полиці.


  2. Для бородатих чоловіків, яких зараз так багато, можна придбати такі аксесуари, як щіточка для бороди і гель для укладання. Це найпопулярніший подарунок на Новий рік для чоловіків, що піклуються про свою зовнішність.


  3. Сильній статі теж сподобаються навушники або комп'ютерна гра. Чоловіки їх оцінять. Електроніку за найдоступнішою ціною шукайте на сайті MediaMarkt.


  4. Можна не дивувати і подарувати улюблені парфуми або гаманець, але навряд чи він зрадіє такому подарунку, якщо, звичайно, йому такі речі не потрібні.

Вибрати новорічні подарунки - справа непроста. Але ми сподіваємося, що трохи допомогли вам в цій нелегкій справі. Найголовніше - це не новорічний подарунок, а увага, яку ви проявляєте до своїх близьких і друзів. А сервіс Meest Shopping допоможе реалізувати ваші ідеї в життя.

Ви замовляєте – Meest Shopping доставляє!

Сподобався матеріал?

4.4 з 5 на основі 299 оцінок

Відправити

Ви ще не зареєструвалися в Meest Shopping?

Зареєструватися

Поширити

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Детальна інструкція
1

Зареєструйся у Meest Shopping

Перш за все, необхідно зареєструватися у персональному кабінеті на сайті meest.shopping, або у мобільному застосунку myMeest Shopping. Зареєструвавшись, ти отримаєш особистий ID-номер, який потрібен для доставки покупок в Україну.

Зареєструватись
2

Створи адресу отримувача

У персональному кабінеті на сайті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping, обери «Адреси отримувача» та заповни усі дані. Після створення, на твій e-mail прийде лист підтвердження. Зверни увагу, що підтвердити адресу отримувача потрібно з того ж пристрою, з якого її створювали.

Cтворити адресу
3

Зареєструйся на сайті магазину

Для зручності зареєструйся на сайті магазину, використовуючи адресу складу, як адресу доставки. Усі адреси знайдеш тут.

Заповни особисті дані: ПІБ, е-mail та додай ID-номер, біля імені, чи у будь-якому іншому рядку, де дозволено вводити цифри. Номер телефону зазнач складу. Зверни увагу, що деякі магазини не дозволяють використовувати один номер кілька разів, в такому разі, вкажи власний - на доставку це не вплине.

Обрати магазин
4

Придбай товар в інтернет-магазині

Тепер необхідно придбати та оплатити доставку до нашого складу. На етапі оформлення замовлення біля свого імені додай особистий ID-номер, який отримав при реєстрації, але, якщо система не пропускає, додай ID-номер у будь-якому іншому рядку.

В адресі доставки вкажи адресу нашого складу у тій країні. У рядку з номером телефону не забудь додати номер складу. Уся інформація щодо складів.

Обрати магазин
5

Зареєструй покупку 

Після покупки, служба доставки надішле на e-mail лист з трек-номером. Отримавши його, зареєструй замовлення у персональному кабінеті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping.

Зверни увагу, що замовляючи з Іспанії чи Португалії потрібно реєструвати номер замовлення, який прийде на e-mail від інтернет-магазину.

Перейти в кабінет
6

Оплати доставку 

Як тільки посилка прибуде на склад, працівники опрацюють заявку та виставлять рахунок. Ти отримаєш сповіщення у мобільному застосунку myMeest Shopping або на e-mail. На цьому етапі тобі потрібно оплатити доставку в Україну.

Перейти в кабінет
7

Відправ посилку в Україну

Якщо робиш це на сайті у персональному кабінеті, то ліворуч на панелі управління знайди «Замовлення» та перейди у розділ «Товари з магазинів». У ньому обери раніше створеного отримувача і натисни кнопку «Відправити».

Якщо відкрив мобільний застосунок myMeest Shopping - перейди у розділ «Замовлення», натисни на номер товару та обери «Відправити».

Перейти в кабінет
8

Отримай замовлення

Як тільки посилка прибуде на вказану тобою адресу, на твій e-mail прийде лист. Також інформація про прибуття буде відображена у персональному кабінеті. Хутчіш забирай покупки та насолоджуйся обновками!

Перейти в кабінет
Читайте також
Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 3

Новини компанії

29 / 3 / 2024

З чим носити короткий светр: створюємо стильн...

У сучасному світі моди короткий светр став не просто елементом гардероба, а важливою деталлю, що додає стилю, вишуканост...

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 4

Новини компанії

29 / 3 / 2024

Kitten Heels — справжній тренд 2024 року

У світі fashion завжди з’являються нові тренди, що підкорюють серця покупців, стильних блогерів та модних інфлюенс...

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 5

Новини компанії

29 / 3 / 2024

Польські автозапчастини: зручне та надійне до...

Купили пошкоджений автомобіль або побили авто в ДТП і не знаєте, де недорого купити запчастини для ремонту? У каталозі с...

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 6

Новини компанії

28 / 3 / 2024

Великодні знижки в інтернет-магазинах США три...

Святкові сейли до -75% на електроніку, косметику, товари для дому тощо!...

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 7

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Вибір вечірньої сукні: втілення стилю та елег...

Вечірня сукня — це не просто одяг, а важливий елемент вишуканого гардероба, який визначає ваш стиль та виражає ваш...

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 8

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Найкращі ідеї для стильних образів із сірими ...

Сірі штани — це класика, яка завжди актуальна в гардеробі як чоловіків, так і жінок. Їх можна використовувати як с...

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 9

Спеціальні пропозиції

27 / 3 / 2024

Meest Shopping & Binance: ловіть бонуси з наг...

Binance дарує криптовалюту! Отримуй до 25$! Вигідно з Meest Shopping.

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 10

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Все про дитячий брендовий одяг: чому варто ку...

Велике різноманіття речей для дітей змушує батьків розгубитися. Хочеться, щоб малюк одягав якісні, довговічні та красиві...

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 11

Новини компанії

26 / 3 / 2024

Весняний розпродаж у ASOS Англія!

Знижки до -65% на різні категорії товарів!

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 12

Новини компанії

25 / 3 / 2024

Модні жіночі светри з замком: погляд у світ т...

У світі моди постійно з’являються нові тренди, які змінюють уявлення про стиль і гардероб. Одним із найцікавіших і...

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 13

Новини компанії

25 / 3 / 2024

Шукайте ідеальний образ: вибір білих штанів д...

Білі жіночі штани — це не лише елемент гардероба, а базова деталь, яка може зробити ваш образ стильним і неповторн...

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 14

Новини компанії

22 / 3 / 2024

Трикотажні штани в рубчик: нова тенденція в м...

Трикотажні штани в рубчик — це не лише зручний елемент гардероба, але й витончена деталь, яка може додати стилю та...

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 15

Новини компанії

22 / 3 / 2024

Блузки з об’ємними рукавами: відтінки трендів...

Жіночність та елегантність завжди були в основі моди, втім, щоразу вони виявляються в новому світлі, відображаючи динамі...

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 16

Новини компанії

21 / 3 / 2024

Знижки в інтернет-магазинах Іспанії!

Розповідаємо, де шукати найбільші сейли!

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 17

Новини компанії

21 / 3 / 2024

Зміна адреси складу Meest Shopping у Польщі!

Важлива інформація! 

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 18

Новини компанії

20 / 3 / 2024

Як вибрати скейтборд: основні аспекти комфорт...

Скейтбординг — це більше, ніж просто спосіб пересування. Це стиль життя, спорт і мистецтво одночасно. Однак, перш ...

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 19

Новини компанії

20 / 3 / 2024

Принт у горошок у моді: чому варто купувати о...

Горошковий принт, відомий також як polka dot, завжди залишався одним із класичних елементів моди. Цей малюнок із рівномі...

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 20

Новини компанії

19 / 3 / 2024

Піклуємось про красу та здоров’я шкіри з Mees...

Базові правила догляду за шкірою

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 21

Новини компанії

19 / 3 / 2024

Лови знижки! У Tommy Hilfiger -50% на минулі колекції!

SALE на все! Одяг, взуття, білизна, аксесуари та багато іншого!

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 22

Новини компанії

18 / 3 / 2024

Трикотажні сукні: від елегантності до комфорт...

Трикотажні сукні здавна вважаються одними з найзручніших та стильних виробів у гардеробі будь-якої модної леді. Завдяки ...

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 23

Новини компанії

18 / 3 / 2024

Значення чоловічих рукавичок як необхідного а...

Чоловічі рукавички — це не лише засіб захисту від холоду або травм, вони також виконують функцію стильного аксесуа...

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 24

Новини компанії

15 / 3 / 2024

Стильна екстравагантність: як носити клітчаст...

Модні тенденції є дуже мінливими. Проте є речі, які попри тренди залишаються завжди актуальними. І без сумнівів до них н...

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 25

Новини компанії

15 / 3 / 2024

Лофери та шкарпетки: ідеальне поєднання для с...

За вікном уже відчувається подих весни, отже, час оновлювати гардероб і поповнити його трендовими луками. Зазвичай ми ви...

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 26

Новини компанії

14 / 3 / 2024

Найвигідніші покупки в аутлетах Європи та США!

Що таке аутлети і чому там варто купувати товари?

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 27

Новини компанії

13 / 3 / 2024

Товари для риболовлі з США: купуйте вигідно р...

Купуючи рибальські снасті з Америки, на кожному кроці можна отримати задоволення. Переглядаючи сотні цікавих пропозицій,...

Топ кращих подарунків на Новий рік 2021 | Meest Shopping - 28

Новини компанії

13 / 3 / 2024

Як носити куртку-авіатор у новому сезоні: вда...

З чим носити куртку-авіатор, адже образи з нею досі приваблюють багатьох модників. І справа не тільки в бажанні бути схо...

Отримуй новини першим

Дізнавайся про знижки, розпродажі, акції, тренди та новини закордонного онлайн-шопінгу.

Дякуємо за оцінку!

Мово рідна, слово рідне,

Хто вас забуває, той у грудях не серденько, а лиш камінь має.