Online Chat
Весняна акційна пропозиція для зареєстрованих клієнтів
Детальніше

Завантажте додаток

Встановлюйте додаток та купуйте онлайн за кордоном ще зручніше!

Виберіть спосіб реєстрації

Ви можете зареєструватись у веб-версії або у додатку

Веб-версія
Meest Shopping Ukraine 2024-04-26T08:18:30+00:00

14 хв

5719

4.7

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 3

14 хв

5719

4.7

Мода зима 2023: верхній одяг у нашому гардеробі

У сезоні осінь/зима 2022/2023 ми вибираємо відомі шкіряні пальта та тренчі, а також дублянки, об'ємні пуховики та штучне хутро. Також у каталогах модних брендів Zara, Massimo Dutti, Stradivarius представлені бомбери оверсайз зі злегка подовженими рукавами, що доходять до стегон або талії. Дизайнери роблять ставку на непідвладні часу кольори: чорний, коричневий, сірий, хакі. Можна зустріти джинсові куртки 2022 в класичному варіанті або з поясом на талії і великим коміром. Комбінуйте їх з брюками і створюйте образи Total Denim. Сьогодні в нашій статті ми розповідаємо більш детально про те, якою буде мода зима 2022, верхній одяг яких фасонів підкорив подіуми й обов'язково повинен з’явитися в ваших гардеробах.

Тренди верхнього одягу осінь зима 2022-2023

Куртки...

Оскільки куртки є обов'язковим атрибутом у гардеробі кожного з нас, почнемо огляд актуальних трендів саме з них.

Мода куртки осінь-зима 2022-2023 - це здебільшого моделі до пояса і трохи довші, вільного крою, що не сковують рухів. На ранню теплу осінь можна вибрати одну із пропозицій - джинсові куртки 2022 або легкі бомбери, які доповнять вбрання як із сукнею, так і з штанами. Для холодних днів ми рекомендуємо пуховики оверсайз та куртки-авіатори з підкладкою з теплої дублянки.

ТОП актуальних курток

  1. Денім. Для ранньої теплої осені рекомендуємо класичні джинсові куртки. Вони можуть бути темнішими, гладкими або світлішими, ідеально підходити по фігурі або мати трохи вільніший крій - на вибір. Носіть джинсові куртки 2022 з джинсовими сукнями (загальний образ з деніму не застарів) або з твідовими спідницями і сорочками. Також це ідеальний аксесуар до модних морквяних штанів або джинсів мом. Шукайте актуальні образи на сайтах Mango, UNIQLO, SHEIN.
  2. Шкіряні куртки. Шкіра залишається хітом. У сезоні осінь/зима 2022/2023 ми, як і раніше, робимо ставку на шкіряні пальта та куртки. Вибираємо тренчі класичних фасонів із широкими плечима, до коліна чи щиколотки. Можна вибрати непідвладні часу відтінки, такі як чорний або коричневий, але дизайнери дозволили нам поекспериментувати й запропонували відтінки бордового (Hermes), оливково-зеленого (Balmain) або жовтого (Jil Sander). Шкіряні вироби з класичним коміром або з коміром-стійкою, повністю однотонні або прикрашені пряжками та бахромою, їх можна носити як з джинсами, так і з сорочкою, а також з шовковою сукнею.
  3. Дублянки короткі з коміром. У останній осінньо-зимовій колекції, в тому числі з'явилися короткі дублянки з хутряним коміром. Цікавий варіант є в каталозі Uterque. Переважають теплі осінні тони - коричневий, карамельний, ванільний і екрю. Вони гарно поєднуються з повітряними сукнями і чобітьми або з в'язаними светрами і черевиками.
  4. Бомбери. Верхній одяг 2022-2023 не обходиться без бомберів. Куртки-бомбери підкорили колекції осінь-зима. І хоча вони точно більше асоціюються з весняно-літнім сезоном, зелені, темно-сірі і з теплою підкладкою відмінно захистять від холоду в жовтневі або листопадові дні.
  5. Авіатори. Куртки-авіатори з широкими комірами, що застібаються під шию, блискавками і місткими кишенями, з'явилися в осінньо-зимових колекціях брендів Max Mara і Fendi. В обох випадках вони поєднувалися зі штанами з завуженими штанинами в тон куртки, що створює цілісне і гармонійне ціле.
  6. Об'ємні модні пуховики 2022-2023. Відмінний варіант для тих, кому завжди холодно – широкий пуховик оверсайз захистить від будь-якого морозу! Чим пишніше та об'ємніше, тим краще. Пуховики – це елемент одягу, який досі у багатьох асоціювався лише зі спортивною стилізацією. Проте Майкл Корс показує, що він матиме чудовий вигляд зі спідницею і водолазкою, а Том Форд навіть поєднує це з чорними туфлями на високих підборах!

Модні пальто 2022-2023 - 6 найактуальніших фасонів та моделей

Різноманітною буде мода зима 2022-2023. Верхній одяг представлений і оверсайз пальто в приглушених осінніх кольорах, а також картаті та тваринні принти.

Шукаєте модні пальта? Вибирайте класику – пальто у чорно-білу гусячу лапку або бежеве оверсайз.

Якщо ви віддаєте перевагу більш інноваційному, вибирайте фасон з широкими рукавами або коричневі шкіряні пальта з підкресленою талією.

  1. Модні принти. Модне пальто на осінь 2022? Серед іншого, з'явилися пальто у велику клітинку або з леопардовим принтом. У останніх колекціях Майкла Корса і Джейсона Ву.
  2. Бежеві. Бежеве пальто - одна з тих речей, які повинні бути в кожному гардеробі. І ми маємо на увазі не тільки тренчі, хоча на подіумах були і тренчі. Бежеве пальто, завдяки тому, що воно підходить практично до всього, може мати більш авангардний крій.
  3. Шкіра. Модні шкіряні пальта осінь-зима 2022/2023 здебільшого до щиколотки, коричневого кольору, зав'язані на талії – для справжніх поціновувачів трендових рішень. Якщо шкіра у максі-версії не для вас, вибирайте шкіряні елементи, наприклад, тільки комір.
  4. Модні пальта 2022 року цікавого крою. Широкі рукави з 1960-х або пальто, що нагадує жакет, який розібрано та пошито зовсім по-іншому – будь-які деконструкції крою вітаються!
  5. Чорно-біле пальто на всі випадки життя. Класика завжди буде захищати себе, тому, якщо ви не уявляєте, яким має бути ваше нове пальто восени 2022 року і хочете купити те, що будете носити роками, виберіть чорно-біле - це може бути ялинка, гусяча лапка або просто зшите з меланжевого матеріалу.
  6. Плюшеві та пухнасті. Варіант на холодну погоду здатний замінити шуби з натурального хутра. У тренді класичні осінньо-зимові кольори. Але якщо ви хочете виділитися з натовпу, то можливі варіанти в зеленому, червоному або синьому кольорі. У Zara, H&M, Stradivarius точно знайдете щось для себе.

Вивчайте нові осінньо-зимові колекції світових брендів, замовляйте на європейських сайтах, а сервіс Meest Shopping доставить ваші покупки оперативно в Україну.

Сподобався матеріал?

4.7 з 5 на основі 810 оцінок

Відправити

Ви ще не зареєструвалися в Meest Shopping?

Зареєструватися

Поширити

Поділитися Поділитися Поділитися Поділитися
Детальна інструкція
1

Зареєструйся у Meest Shopping

Перш за все, необхідно зареєструватися у персональному кабінеті на сайті meest.shopping, або у мобільному застосунку myMeest Shopping. Зареєструвавшись, ти отримаєш особистий ID-номер, який потрібен для доставки покупок в Україну.

Зареєструватись
2

Створи адресу отримувача

У персональному кабінеті на сайті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping, обери «Адреси отримувача» та заповни усі дані. Після створення, на твій e-mail прийде лист підтвердження. Зверни увагу, що підтвердити адресу отримувача потрібно з того ж пристрою, з якого її створювали.

Cтворити адресу
3

Зареєструйся на сайті магазину

Для зручності зареєструйся на сайті магазину, використовуючи адресу складу, як адресу доставки. Усі адреси знайдеш тут.

Заповни особисті дані: ПІБ, е-mail та додай ID-номер, біля імені, чи у будь-якому іншому рядку, де дозволено вводити цифри. Номер телефону зазнач складу. Зверни увагу, що деякі магазини не дозволяють використовувати один номер кілька разів, в такому разі, вкажи власний - на доставку це не вплине.

Обрати магазин
4

Придбай товар в інтернет-магазині

Тепер необхідно придбати та оплатити доставку до нашого складу. На етапі оформлення замовлення біля свого імені додай особистий ID-номер, який отримав при реєстрації, але, якщо система не пропускає, додай ID-номер у будь-якому іншому рядку.

В адресі доставки вкажи адресу нашого складу у тій країні. У рядку з номером телефону не забудь додати номер складу. Уся інформація щодо складів.

Обрати магазин
5

Зареєструй покупку 

Після покупки, служба доставки надішле на e-mail лист з трек-номером. Отримавши його, зареєструй замовлення у персональному кабінеті, або у мобільному застосунку myMeest Shopping.

Зверни увагу, що замовляючи з Іспанії чи Португалії потрібно реєструвати номер замовлення, який прийде на e-mail від інтернет-магазину.

Перейти в кабінет
6

Оплати доставку 

Як тільки посилка прибуде на склад, працівники опрацюють заявку та виставлять рахунок. Ти отримаєш сповіщення у мобільному застосунку myMeest Shopping або на e-mail. На цьому етапі тобі потрібно оплатити доставку в Україну.

Перейти в кабінет
7

Відправ посилку в Україну

Якщо робиш це на сайті у персональному кабінеті, то ліворуч на панелі управління знайди «Замовлення» та перейди у розділ «Товари з магазинів». У ньому обери раніше створеного отримувача і натисни кнопку «Відправити».

Якщо відкрив мобільний застосунок myMeest Shopping - перейди у розділ «Замовлення», натисни на номер товару та обери «Відправити».

Перейти в кабінет
8

Отримай замовлення

Як тільки посилка прибуде на вказану тобою адресу, на твій e-mail прийде лист. Також інформація про прибуття буде відображена у персональному кабінеті. Хутчіш забирай покупки та насолоджуйся обновками!

Перейти в кабінет
Читайте також
Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 4

Новини компанії

23 / 4 / 2024

За кордоном автозапчастини дешевше – доставля...

Як купувати та доставляти з тих інтернет-магазинів, які не мають прямої доставки в Україну?...

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 5

Новини компанії

19 / 4 / 2024

Заробляй більше з Meest ПОШТА!

Відправляй з 4500+ відділень по Україні, а про вигоду ми подбаємо!

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 6

Новини компанії

18 / 4 / 2024

Знижки до Дня матері в інтернет-магазинах Євр...

SALE понад 80% на аксесуари, одяг, взуття та багато іншого!

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 7

Новини компанії

16 / 4 / 2024

Інтернет-магазини Канади: де знижки та що мож...

SALE на електроніку, автотовари, все для дому, одяг та багато іншого!

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 8

Новини компанії

11 / 4 / 2024

Результати розіграшу від Meest Shopping!

Обрано нових переможців!

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 9

Спеціальні пропозиції

10 / 4 / 2024

Отримай доставку подарунків від Binance & Meest Shopping!

Бери участь у розіграші крипти, ґаджетів і промокоду від Meest Shopping & Binance!...

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 10

Новини компанії

9 / 4 / 2024

Шопінгуй онлайн в Канаді – Meest Shopping дос...

Нова країна для онлайн-шопінгу! Відтепер Meest Shopping доставляє з Канади!...

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 11

Новини компанії

5 / 4 / 2024

Товари для дітей зі знижками до -50%!

Одяг, взуття, все для дитячої кімнати та багато іншого!

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 12

Новини компанії

5 / 4 / 2024

Результати розіграшу від Meest Shopping!

Хто виграв MacBook Air, AirPods Max та Apple Watch?

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 13

Новини компанії

4 / 4 / 2024

Стильний look від Каті Бльостки та добірка сп...

Аутфіт від блогерки та добірка трендових моделей спідниць на весну....

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 14

Новини компанії

1 / 4 / 2024

Туфлі в стилі Мері Джейн: що це, з чим носити...

Світ моди ніколи не залишається статичним, але є певні елементи, які завжди будуть у центрі уваги. Одними з таких є моде...

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 15

Новини компанії

29 / 3 / 2024

З чим носити короткий светр: створюємо стильн...

У сучасному світі моди короткий светр став не просто елементом гардероба, а важливою деталлю, що додає стилю, вишуканост...

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 16

Новини компанії

29 / 3 / 2024

Kitten Heels — справжній тренд 2024 року

У світі fashion завжди з’являються нові тренди, що підкорюють серця покупців, стильних блогерів та модних інфлюенс...

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 17

Новини компанії

29 / 3 / 2024

Польські автозапчастини: зручне та надійне до...

Купили пошкоджений автомобіль або побили авто в ДТП і не знаєте, де недорого купити запчастини для ремонту? У каталозі с...

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 18

Новини компанії

28 / 3 / 2024

Великодні знижки в інтернет-магазинах США три...

Святкові сейли до -75% на електроніку, косметику, товари для дому тощо!...

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 19

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Вибір вечірньої сукні: втілення стилю та елег...

Вечірня сукня — це не просто одяг, а важливий елемент вишуканого гардероба, який визначає ваш стиль та виражає ваш...

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 20

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Найкращі ідеї для стильних образів із сірими ...

Сірі штани — це класика, яка завжди актуальна в гардеробі як чоловіків, так і жінок. Їх можна використовувати як с...

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 21

Спеціальні пропозиції

27 / 3 / 2024

Meest Shopping & Binance: ловіть бонуси з наг...

Binance дарує криптовалюту! Отримуй до 25$! Вигідно з Meest Shopping.

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 22

Новини компанії

27 / 3 / 2024

Все про дитячий брендовий одяг: чому варто ку...

Велике різноманіття речей для дітей змушує батьків розгубитися. Хочеться, щоб малюк одягав якісні, довговічні та красиві...

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 23

Новини компанії

26 / 3 / 2024

Весняний розпродаж у ASOS Англія!

Знижки до -65% на різні категорії товарів!

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 24

Новини компанії

25 / 3 / 2024

Модні жіночі светри з замком: погляд у світ т...

У світі моди постійно з’являються нові тренди, які змінюють уявлення про стиль і гардероб. Одним із найцікавіших і...

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 25

Новини компанії

25 / 3 / 2024

Шукайте ідеальний образ: вибір білих штанів д...

Білі жіночі штани — це не лише елемент гардероба, а базова деталь, яка може зробити ваш образ стильним і неповторн...

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 26

Новини компанії

22 / 3 / 2024

Трикотажні штани в рубчик: нова тенденція в м...

Трикотажні штани в рубчик — це не лише зручний елемент гардероба, але й витончена деталь, яка може додати стилю та...

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 27

Новини компанії

22 / 3 / 2024

Блузки з об’ємними рукавами: відтінки трендів...

Жіночність та елегантність завжди були в основі моди, втім, щоразу вони виявляються в новому світлі, відображаючи динамі...

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 28

Новини компанії

21 / 3 / 2024

Знижки в інтернет-магазинах Іспанії!

Розповідаємо, де шукати найбільші сейли!

Верхній одяг 2022-2023 - якими моделями варто поповнити свій гардероб - Meest Shopping - 29

Новини компанії

21 / 3 / 2024

Зміна адреси складу Meest Shopping у Польщі!

Важлива інформація! 

Отримуй новини першим

Дізнавайся про знижки, розпродажі, акції, тренди та новини закордонного онлайн-шопінгу.

Дякуємо за оцінку!

Мово рідна, слово рідне,

Хто вас забуває, той у грудях не серденько, а лиш камінь має.